Bedzin – Czarni Radom: ponturi Volei PlusLiga

Tipsterul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre Bedzin - Czarni Radom, la o cota de 1.48.

Bedzin – Czarni Radom: ponturi Volei PlusLiga

Luni, de la ora 18:30, Bedzin si Czarni Radom se intalnesc in etapa cu numarul 17 din PlusLiga. 

Bedzin - Patru victorii in ultimele cinci meciuri

Echipa pregatita de Jakub Bednarul se afla pe penultimul loc cu 13 puncte. Cu cateva etape in urma ocupa ultimul loc, dar jucatorii au revenit si au obtinut puncte importante in ultimele etape, astfel Bedzin a parasit ultimul loc, iar acum lupta pentru un loc de play-off, care se afla la doar doua puncte. Etapa precedenta a avut un meci dificil pe teren propriu, cu Zawiercie, o echipa, care se afla pe locul sapte in clasament. Desi a pornit cu sansa a doua, a reusit sa se impuna in minimum de seturi. Pe teren propriu joaca din ce in ce mai bine si a reusit sa obtina maximum din ultimele trei meciuri. In afara de David Sossenheimer, toti jucatorii sunt polonezi. David a fost adus anul trecut, fiind cel mai bun jucator al echipei, care cu Friedrichshafen a reusit sa castige de trei ori consecuvit campionatul si supercupa germaniei. 

Capitan: Artur Ratajczak;

Antrenor: Jakub Bednaruk;

Czarni Radom - Traverseaza o perioada dificila

In sezonul precedent a terminat pe locul cinci, dar acum, dupa 15 etape, se afla doar pe locul zece cu 19 puncte si este foarte aproape sa rateze prezenta in sferturile de finala. Nu traverseaza deloc o perioada buna. In ultimele cinci etape a castigat doar un singur meci si din acest motiv a coborat cateva locuri in clasament. Etapa precedenta a jucat in deplasare la ultima clasata, care nu avea nicio victorie in acest sezon. In mod surprinzator, a pierdut cu 3-2, desi inainte de meci era cotat ca fiind o favorita certa. Pe teren propriu se descurca acceptabil, dar in meciurile jucate pe teren strain a obtinut doar doua victorii. In aceste conditii, va avea o misiune extrem de dificila in acest meci. 

Capitan: Dejan Vincic;

Antrenor: Robert Prygiel;

Bedzin - Czarni Radom: Rezultatele directe (H2H)

10.11.2019 Czarni Radom - Bedzin 3-0

25.02.2019 Bedzin - Czarni Radom 1-3

23.11.2018 Czarni Radom - Bedzin 3-0

Bedzin - Czarni Radom: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Unibet, Bedzin are cota 2.00 pentru victorie, in timp ce Czarni Radom are 1.72. Chiar daca in ultimele meciuri directe Czarni Radom a iesit de fiecare data bine, cred ca de data asta va avea probleme. Bedzin se afla intr-o forma foarte buna si cred ca va castiga cel putin doua seturi.

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Bedzin +1.5 set-uri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi