Beatriz Haddad Maia — Danielle Collins
Incheiat

Beatriz Haddad Maia — Danielle Collins: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Haddad Maia vs. Collins.

Marţi dimineaţă, 19/09/2023, nu mai devreme de ora 01:00, Beatriz Haddad Maia şi Danielle Collins vor juca în turul doi de simplu feminin al competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucătoare: 2.30 @ Beatriz Haddad Maia vs. 1.60 @ Danielle Collins!

BEATRIZ HADDAD MAIA (#18 WTA)

Are douazeci şi şapte de ani, s-a nascut şi are reşedinta la Sao Paulo (Brazilia) şi are origini libaneze, provenind dintr-o familie de sportive (mama şi bunica ei au fost la randul lor jucatoare de tenis); a demonstrat pe parcursul ultimelor sezoane ca se poate adapta la orice tip de suprafata, evoluand in acest an in penultimul act al Grand Slam-ului de zgura de la French Open (la simplu), dupa ce anul trecut juca finala de dublu pe asfaltul de la Australian Open (prima şi singura finala disputata la acest nivel). Este jucatoare de mana stângă care executa reverul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,85m!

● VICTORII Haddad vs. Collins: nu au jucat

DANIELLE COLLINS (#34 WTA)

Are douazeci şi noua de ani şi ceva mai multa experienta-n spate la cel mai inalt nivel in raport cu adversara – s-a nascut şi are reşedinta la St. Petersburg, Florida (Statele Unite) şi-n #2016 primea titlul de cea mai buna tenismena din Statele Unite la nivel de colegii! Ulterior, a facut pasul la profesioniste şi-a ajuns cel mai sus pana pe locul al #7-lea in lume la simplu (11/07/2022), evoluand intr-o finala de Grand Slam la simplu pe asfaltul de la Australian Open (#2022) şi-ntr-o semifinala de dublu pe iarba de la Wimbledon (#2022). Este dreptace, executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,78m!

● VICTORII Collins vs. Haddad: nu au jucat

Beatriz Haddad Maia – Danielle Collins: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma de jucatoarea din Statele Unite, luand in considerare in special forma de moment mult mai buna prin care trece aceasta in raport cu adversara! Danielle Rose Collins evolua in urma cu aproximativ o luna in faza sferturilor de finala pe hardul outdoor al Masters-ului de la Montreal, dar cel mai recent – saptamana trecuta – ajungea pana-n semifinalele turneului WTA de la San Diego (hard outdoor), acolo unde pierdea in set decisiv in fata celei care avea sa devina ulterior şi campioana – cehoaica Barbora Krejcikova (6-3 5-7 2-6); mai mult decat atat, a participat şi-n competitia de dublu, acolo unde – facand pereche in premiera cu conationala Coco Vandeweghe – a ajuns sa evolueze cu trofeul pe masa! De cealalta parte, brazilianca Beatriz Haddad Maia a fost la randu-i prezenta saptamana trecuta la San Diego WTA – oprindu-se in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de aceeaşi Barbora Krejcikova (4-6 3-6); anterior, adunase doua victorii in fata unor adversare ca Leylah Fernandez sau Marta Kostyuk, dar ambele au fost obtinute abia in set decisiv. 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!
Ponturi
Victorie @ Danielle Collins
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Danielle Collins
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1
Anulat

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token