beastcoast — Alliance: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida beastcoast - Alliance, de la The International 10.

Marti, de la ora 17:30, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul beastcoast - Alliance, din lower-bracket la TI 10.

beastcoast - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

beastcoast sunt impreuna de peste doi ani, iar K1, Chris Luck si Whisper au mai jucat impreuna si sub alt nume. Iar aceasta legatura s-a vazut clar in ascensiunea pe care a avut-o beastcoast in acest timp. Pe locul 11 in DPC, beastcoast a primit automat biletul la TI. In prima faza a competitiei, sud-americanii au castigat doua meciuri, au pierdut trei si au remizat in alte trei, ocupand pozitia a 5-a in grupa B. 

Alliance - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alliance s-a stabilizat si ea, reusind un loc 3 la ESL One Summer in acest an. Au fost rezultate bunicele per ansamblu, care au dus la locul 10 in DPC si calificarea automata pentru TI. Dezamagitoare a fost insa prestatia din grupa B, unde fosta campioana TI a bifat doar locul 8, cu o victorie, doua egaluri si cinci infrangeri. Ce este mai dureros e faptul ca majoritatea hartilor n-au fost pierdute la o diferenta mica (de gold sau XP). Singurul succes a fost cu Thunder Predator.

beastcoast - Alliance: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nimic n-a mers pentru Alliance. Iar faptul c-a castigat in fata unui adversar care a pierdut toate hartile jucate in grupa (16) nu ne spune mare lucru despre ce ar putea sa realizeze echipa in lower-bracket. In schimb, beastcoast a fost mult mai competitiva. E si greu sa nu fie asa cand K1 gaseste o metoda sa farmeze indiferent de cum decurge meciul. E un BO1, deci orice se poate intampla, dar daca Chris Luck are un meci bun, atunci nu vad cum beastcoast, cu un K1 farmat in late game, poate sa piarda disputa.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 23
Calcul:
-343 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
964 / 34 / 725
Calcul:
-2 315 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
31 / 2 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1726
964 / 34 / 725
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
beastcoast castiga
Comentarii