Bayer Leverkusen - Dortmund. Pontul lui Wallberg

Acțiune

Tipsterul Intelbet Wallberg ne propune doua pariuri pe goluri pentru duelul din Bundesliga dintre Leverkusen si Dortmund.

Unul dintre cele mai atractive dueluri din aceasta etapa din Bundesliga este cel dintre Leverkusen si Dortmund. Cele doua echipe sunt despartite de 1 singur punct si sunt vecine de clasament, locul 6 ocupat de Leverkusen cu 20 de puncte si respectiv 5, pentru Dortmund, cu 21 de puncte. 


Ele se afla in directii total opuse in ceea ce priveste forma de moment, astfel Leverkusen se regaseste pe un loc 2 in clasamentul ultimelor 5 etape dupa ce a obtinut 3 victorii si 2 remize, cu un golaveraj excelent de 11/5, in timp ce Dortmund este in criza de forma si se afla pe penultima pozitie a clasamentului, locul 17 pentru ei cu doar 2 puncte reusite, asadar 2 remize si alte 3 infrangeri contabilizate de Dortmund cu un golaveraj negativ extrem de spectaculos de 10/15.


Sunt de parere ca vom asista la un meci spectaculos si cu goluri inscrise de ambele parti, motiv pentru care va propun doua pariuri, in cazul celui de-al doilea daca vor fi 0 goluri in prima repriza va fi pierdut, daca se va inscrie 1 gol va fi pe jumatate pierzator iar daca se vor inscrie minim 2 goluri va fi castigator.


*Pentru mai multe informatii in legatura cu Handicapul Asiatic va recomandam acest articol

Ponturi
Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri - Da
Cf
Cote
1.64
Ponturi
Sub/Peste Repr. 1 - Peste 1.25 goluri
Cf
Cote
1.82
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri - Da Sub/Peste Repr. 1 - Peste 1.25 goluri
92%
22 voturi
Da
8%
2 voturi
Nu
Total voturi: 24
93%
13 voturi
Da
7%
1 vot
Nu
Total voturi: 14

Bonusuri

Alli
0
Pai nu se anuleaza la 1.25 daca s-a dat un gol ?
s-ar fi anulat daca pariul era de Sub/Peste 1 gol...1,25 este altceva, explicat in analiza precum si in articolul sugerat, adica aici intelbet.ro/scoala-pariurilor/handicapul-asiatic/
daca vor fi 0 goluri in prima repriza va fi pierdut, daca se va inscrie 1 gol va fi pe jumatate pierzator iar daca se vor inscrie minim 2 goluri va fi castigator.
Exact e pe jumatate pierdut :)
Da, deci am astfel -50 lei. In cazul concursului Expertul expertilor, 50% castigator inseamna vot castigator iar 50% pierzator inseamna vot pierzator :)
Pai mai bine puneai p1.5 si stiam o treaba :)
:))) poate data viitoare sa te ascult, ms de sfat
Copy the token