Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Barys Nur Sultan - Trakor Chelyabinsk: Ponturi hochei pe gheata KHL

0

Barys Astana si-a imbunatatit vizibil jocul in rol de gazda

Vineri, 20 septembrie, de la ora 16:30, in KHL, Barys intalneste Traktor, intr-un duel in care formatia gazda pleaca cu prima sansa.

Barys Nur Sultan: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Start acceptabil de sezon pentru sfertfinalista din sezonul anterior de KHL. Barys este una dintre echipele care pana acum si-a decis toate meciurile in timpul regulamentar. Dupa sapte jocuri disputate deja din stagiune 2019/2020, se poate lauda cu cu patru victorii si alte trei infrangeri. De altfel, reiese asta si din golaverajul pe care il are, marcand cu un singur gol mai mult comparativ cu adversarii intalniti. Cel mai recent meci pe care l-a jucat a fost cu ea in postura de gazda, reusind sa o invinga cu 3-0 pe Spartak Moscova. Meciul s-a jucat la Almaty, asta in conditiile in care nu are inca o arena proprie care sa fie deschisa.

Traktor Chelyabinsk: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Traktor a jucat bine in urma cu doua zile, atunci cand a reusit sa puna inca o victorie in dreptul ei. Intr-adevar, a avut nevoie de multa munca si inspiratie pentru a face acest lucru, dar pana la urma a iesit cu bine. Andrew Calof, canadianul adus in sezonul acesta a fost cel care a marcat in prelungirile meciului cu Novosibirsk. Dupa acel joc a urcat in clasament, ea ocupa locul 3 in Conferinta de Est, dar este si echipa cu cele mai multe meciuri jucate. Sunt echipe care au si patru meciuri mai putine, dar care ii sunt colege de clasament.

Barys Nur Sultan - Trakor Chelyabinsk: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Jocul practic de Barys a fost unul mai bun in postura de gazda, dovada ca si l-a imbunatatit de la un meci la altul. daca a inceput cu un esec, 1-3 cu Vladivostok, ulterior a castigat la o diferenta de un gol, apoi de trei. Cred ca este evident ca pare hotarata sa joace un hochei de calitate, iar vineri sa obtina cel de-al cincilea succes stagional. In sezonul trecut ea a incheiat neinvinsa in disputele cu Traktor, in timpul regulamentar. Au fost doua victorii si doua remize, care s-au transformat dupa prelungiri intr-un succes de fiecare parte.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Barys castiga inclusiv in prelungiri