Australia - Peru. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Australia si Peru, la o cota de 1.80

Australia - Peru. Pontul lui IulianGGMU

Marti, 26 iunie, incepand cu ora 17:00 are loc disputa dintre Australia si Peru, o partida din cadrul Grupei C de la Campionatul Mondial. Confruntarea are loc pe “Fisht Olympic Stadium” si este arbitrata de Sergey Karasev.


Australia a facut un turneu bun, contrar rezultatelor obtinute si a faptului ca nu a simtit gustul succesului pana in prezent, ofensiv si-a impus punctul de vedere, reusind sa puncteze in fiecare dintre cele doua partide. Se afla pe locul al treilea, cu un singur punct, dar atat timp cat sansele exista, “Socceroos” trebuie sa joace pana la ultimul fluier. A pierdut cu Franta, in meciul inaugural, dupa un autogol al lui Behich, insa, in meciul din runda a doua s-a mobilizat mult mai bine, reusind sa termine la egalitate, 1-1, cu Danemarca. Pe de alta parte, ambele reusite au venit din lovituri de la 11 m, Jedinak fiind autorul celor doua goluri.


Din nefericire pentru nationala Australiei, calculele nu sunt deloc simple. Pe langa obligativitatea de a castiga ultimul meci din grupa, depinde si de Franta, nationala care trebuie sa o invinga pe Danemarca.

Echipa probabila: Ryan – Risdon; Sainsbury; Milligan; Behich – Arzani; Jedinak; Mooy; Leckie – Rogic – Juric


Peru este singura echipa din Grupa C neinvinsa in ambele confruntari, dar mult mai dureros pentru aceasta este lipsa de reactie pe care ofensiva lui Ricardo Gareca a avut-o. La o prima vedere, cele doua infrangeri cu 0-1 nu par surprizantoare, dat datele problemei se schimba atunci cand ne uitam pe cifre si putem vedea ca a reusit sa aiba o posesie mare atat in fata danezilor, cat si a francezilor. Cel putin in al doilea meci s-a vazut introducerea ca titular a lui Guerrero, capitanul de drept, a trimis jumatate din suturile echipei sale pe poata lui Hugo Lloris, fara vreun efect si pe tabela.


Calificata la un Mondial dupa 36 de ani, Peru promitea mai mult, in plus, venea dupa o perioada de peste un an si jumatate de invincibilitate.

Echipa probabila: Gallese – Advincula; Rodriguez; Ramos; Trauco – Yotun; Aquino – Carrillo; Cueva – Flores – Guerrero


Contrar ierarhiei Grupei C, Peru mi-a placut ca joc, a aratat destul de hotarata in ambele confruntari si daca nu rata o lovitura de la 11 m in confruntarea cu Danemarca, sigur altele erau datele problemei. Totusi, ambele au aratat ca pot juca curajos, iar nevoia de victorie a australienilor ma face sa cred ca vor lasa spatii, probabil sud-americanii sa speculeze si sa traga si ei des spre poarta

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 38
Calcul:
-1 009 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1802 / 34 / 1121
Calcul:
-10 152 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 91
50 / 2 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2962
1802 / 34 / 1121
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 23,5 suturi
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide