Auger Aliassime — Rafael Nadal: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Aliassime vs. Nadal.

Duminica la pranz, 29/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Felix Auger Aliassime si Rafael Nadal vor juca in faza optimilor de finala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 6.40 @ Felix Auger Aliassime vs. 1.15 @ Rafael Nadal!

AUGER ALIASSIME (#9 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani, iar cariera lui a luat-o pe o panta ascendenta de cand a inceput sa lucreze chiar cu fostul antrenor si totodata unchiul adversarului pe care-l va infrunta astazi – celebrul Toni Nadal (alaturi de vechiul antrenor, Frederic Fontang), a reusit sa “sparga gheata” in sezonul regulat si sa-si treaca in palmares in sfarsit primul turneu de nivel ATP World Tour la simplu, dupa nu mai putin de noua finale pierdute inainte! La precedentele trei participari de pe zgura de la Roland Garros, canadianul adunase numai contra-performante – 2018 (calificari), 2020 (primul tur), 2021 (primul tur).

  • VICTORII Aliassime vs. Nadal: nici o victorie

RAFAEL NADAL (#5 ATP)

A criticat sesiunile de seara pe care organizatorii de la French Open le-au adaugat in planificare din acest an, declarand ca exista mari diferente intre conditiile de joc din timpul zilei si din timpul noptii (umiditatea e mai ridicata, mingea devine mai lenta, frigul se accentueaza). A declarat ca prefera sa joace ziua si i-a fost respectata doleanta din cate se pare! Prezent aseara le “Stade de France” la finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Real Madrid (0-1), veteranul iberic a parut destul de relaxat si cu siguranta il vom vedea la fel de dezinvolt pe teren si-n duelul de astazi.

  • VICTORII Nadal vs. Aliassime: 6-3 6-3 (Madrid Masters, 2019, zgura)

Auger Aliassime – Rafael Nadal: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care spaniolul va “macina” usor-usor terenul si se va impune daca nu in minim de seturi, atunci in maxim patru seturi cu siguranta, luand in considerare evolutiile solide pe care le-a avut in precedentele runde si avantajul moral pe care-l are in fata mai tanarului sau adversar (nu mai luam la socoteala plusul imens de experienta). Rafael Nadal a trecut in turul anterior de olandezul Botic van de Zandschulp (6-3 6-2 6-4 / putin peste doua ore de joc, doi asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand sase break-uri din douasprezece sanse pe parte de retur), in timp ce canadianul Felix Auger Aliassime a avut un duel mult mai complicat cu sarbul Filip Krajinovic (7-6 7-6 7-5 / peste trei ore de joc, saisprezece asi expediati, sase duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand trei break-uri pe parte de retur), chiar daca l-a castigat in minim de seturi.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 14,5 game-uri în meci @ Auger Aliassime
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde