Alege turneul
Atlanta Hawks — Miami Heat
Incheiat

Atlanta Hawks — Miami Heat: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Atlanta Hawks - Miami Heat, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 02:00, in “State Farm Arena”, avem meciul 3 din seria Atlanta Hawks - Miami Heat, din play-off-ul NBA.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks au jucat ceva mai bine in meciul doi, dar tot au incasat 115 puncte si au pierdut cu scorul de 105-115. Doar 12/40 de la 3p pentru Hawks, la care s-au adaugat 19 mingi pierdute. Bogdanovic a bifat 29 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, Young a inregistrat 25 de puncte, 7 pase si 6 recuperari, pentru ca Hunter sa ajute cu 16 puncte, 2 recuperari. O seara mai buna pentru Young, cu 10/20 din actiune, insa doar 2/10 de la distanta, cat si 10 turnoveruri. PG-ul celor de la Hawks are 16 mingi pierdute in aceasta serie.

Miami Heat - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Miami Heat a aruncat mai slab in meciul 2, sub 50% din actiune, dar tot a obtinut victoria. Butler a fost pur si simplu fenomenal, cu 45 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, iar Herro a contribuit cu 15 puncte, 3 recuperari si 2 pase. Strus a bifat si el 14 puncte, 4 pase si o recuperare. O rotatie de 10 oameni pentru Miami. Interesant e ca Ronbinson, care a dat 27 de puncte in prima partida, a jucat doar 6 minute acum, cu 0 puncte.

Atlanta Hawks - Miami Heat: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Capela va lipsi si la aceasta confruntare, ceea ce nu este o veste tocmai buna pentru gazde. Insa daca Young va avea mai multa grija de minge, Atlanta are o sansa. Am vazut s-au apropiat la doar 3 puncte in sfertul 4 in meciul 2. Doar ca Heat au o banca mai buna, iar Butler a fost incredibil. Nu stiu daca Hawks au capacitatea sa ia acest meci, dar vor face o figura mai buna.

Ponturi
Atlanta Hawks + 5,5 HA
Cf
Cote
1.56
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Atlanta Hawks + 5,5 HA
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token