Atalanta — Real Madrid: pont pentru un meci din Champions League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Champions League, la o cotă de 1.70 & 1.53.

Meciul Atalanta – Real Madrid este programat miercuri, 24 februarie, la ora 22.00, pe stadionul Gewiss din Bergamo. 

Atalanta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atalanta este o echipă cu o forță ofensivă deosebită. Formația antrenată de Gianpiero Gasperini este pentru al doilea an consecutiv în primăvara Champions League și dovedește că performanțele din sezonul 2019-2020 nu au fost doar un foc paie. Plecarea lui Papu Gomez în Spania la Sevilla nu a destabilizat echipa, iar Atalanta este în continuare una dintre protagonistele din Serie A. Gasperini trebuie să dovedească acum că micuța echipă din Bergamo poate bate și formații cu nume uriaș. Acel 0-5 cu Liverpool, din grupe, a fost ca lovitură puternică în moralul jucătorilor, dar de atunci, trupa din Bergamo a jucat 14 meciuri pe noua sa arena și a pierdut doar cu Verona și Lazio. În 2021, Atalanta are o singură înfrângere și un golaveraj excelent, 34-15.

Real Madrid - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Real Madrid este într-un sezon roller coaster. Rezultatele bune sunt puse în umbră de înfrângeri fără înțeles. În acest sezon de Champions League, echipa lui Zidane a trecut cu greu de grupe, după ce a pierdut tur-retur cu Șahtior, 2-3 acasă și 0-2 în Ucraina. Real Madrid a avut o oarecare constanță în ultima vreme, dar anul 2021 va rămâne în istoria clubului pentru eliminarea incredibilă din Cupa Spaniei după o înfrângere cu Alcoyano. Februarie a fost o lună bună pentru Zidane. 4 victorii din 4 și un singur gol primit. Zidane are, însă, foarte mulți jucători accidentați. Sergio Ramos, Benzema, Carvajal, Hazard, Marcelo, Militao, Valverde, Rodrygo și Odriozola rămân în Spania. Cu un cuplu de fundași centrali Nacho – Varane, madrilenilor le va fi greu în fața Atalantei.

Atalanta – Real Madrid Cote la pariuri si ponturi pariuri

Atalanta s-a descurcat foarte bine pe teren propriu în ultima vreme, în timp ce Real Madrid a pierdur cu Șahtior și a obținut în ultimele minute un punct la Monchengladbach în grupe. Fără mulți jucători foarte importanți, Zidane ar putea pleca mulțumit cu un egal de la Bergamo.

De aceea, ponturile mele pentru acest meci este: Victorie Atalanta sau Egal și sub 4.5 goluri & sub 10.5 cornere. Pentru această alegere, Betano oferă 2 cote: 1.70 & 1.53.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 10
Calcul:
-223 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
57 / 2 / 61
Calcul:
-1 681 RON
ROI:
-14.0 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
10 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 120
57 / 2 / 61
Calcul
ROI: -14.0 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Atalanta sau Egal și sub 4.5 goluri Sub 10.5 cornere
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide