Atalanta — Leipzig: pont pentru un meci din Europa League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Europa League, la o cotă de 1.78.

Meciul Atalanta - Leipzig este programat joi, 14 aprilie, de la ora 19.45 pe stadionul Gewiss din Bergamo. 

Atalanta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este cel mai slab sezon al lui Gasperini pe plan intern, iar acest meci poate reprezenta o șansă uriașă. Atalanta a alunecat pe locul 8 în Serie A și va lupta cu toată forța pentru calificare. Erodarea unor fotbaliști și plecarea unor vedete ca Papu Gomez, Romero sau Gosens au dus la schimbarea atitudinii în multe momente și asta se traduce în probleme mai ales defensive. În tur a fost 1-1 după un meci spectaculos și pe contre, în care ambele echipe puteau să se impună. Acum, Gasperini trebuie să arunce în luptă spiritul Atalantei care a "terorizat" Italia în ultimii 3-4 ani. Columbianul Luis Muriel poate fi cheia jocului. Atacantul de 30 de ani a marcat în ultimele 2 meciuri și chiar dacă Atalanta nu a câștigat (1-1 la Leipzig și 1-2 la Reggio Emilia cu Sassoulo), Gasperini vede în el salvarea în acest final de sezon. Duvan Zapata nu a mai marcat din 9 decembrie și poate fi surpriza Atalantei. Djimsiti și Ilicic sunt indisponibili, în timp ce Freuler ar putea să joace după ce s-a antrenat în ultimele zile. În 6 din ultimele 8 meciuri jucate acasă, Atalanta a luat gol.

Leipzig - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Domenico Tedesco a preluat pe RB Leipzig în decembrie, într-o situație complicată. Echipa din estul Germaniei naviga la mijlocul clasamentului și părea dezorientată. Tedesco a readus bucuria golului și rezultatele au început să apară. Seria de 6 victorii consecutive în deplasare, cu golaveraj 18-3, ne arată cât de mult au evoluat "taurii roșii" în ultima vreme. De altfel, Leipzig a marcat în 17 din ultimele 18 meciuri jucate în deplasare, între care și 3 goluri lui Manchester City pe Etihad. Forma francezului Nkunku este foarte bună. Mijlocașul crescut de PSG are 6 goluri în ultimele 6 săptămâni. Specialistul golurilor în deplasare este Andre Silva. Portughezul a marcat la San Sebastian, Hannover și Furth în ultima lună și jumătate. Victoria cu 4-1 de la Dortmund a readus-o pe RB Leipzig în discuția top 4 în Bundesliga. Trupa lui Tedesco va lupta până la ultima picătură de energie pentru prima semifinală de Europa League din istorie. Mijlocașul din Mali Haidara este accidentat.

Atalanta - Leipzig Cote la pariuri si ponturi pariuri

1-1, în tur în Germania, înseamnă că totul se joacă la Bergamo. Atalanta și Leipzig au demonstrat în tur că sunt foarte apropiate din punct de vedere valoric și ne așteaptă un meci cu multe emoții și goluri. De aceea, pontul meu este combinat: Leipzig marchează și peste 3.5 cornere Leipzig. 888 oferă o cotă bună pentru această alegere: 1.78.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Leipzig marchează și Peste 3.5 cornere Leipzig
Cf
Cote
1.78
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Europa League
Va fi acest pariu castigator?
Leipzig marchează și Peste 3.5 cornere Leipzig
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token