Arthur Rinderknech — Holger Rune
Incheiat

Arthur Rinderknech — Holger Rune: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rinderknech vs. Rune.

Duminica la pranz, 15/05/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Arthur Rinderknech si Holger Rune vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.75 @ Arthur Rinderknech vs. 1.28 @ Holger Rune!

ARTHUR RINDERKNECH (#63 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Gassin (Franta) si are resedinta la Texas (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Sebastien Villette! N-are in palmares vreun titlu de nivel ATP World Tour la simplu, dar in debutul sezonului regulat a disputat prima lui finala pe hardul outdoor de la Adelaide (hard outdoor) si una de dublu disputata anul trecut (Metz, 2021, hard indoor).

  • VICTORII Rinderknech vs. Rune: 6-4 3-6 7-6 (Kitzbuhel, 2021, zgura)

HOLGER RUNE (#42 ATP)

A implinit recent varsta de nouasprezece ani, s-a nascut la Gentofte (Danemarca) si are resedinta la Charlottenlund (Danemarca), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Lars Christensen! De departe il putem considera un zgurist la baza, acesta cucerind Roland Garros-ul la nivel de juniori la simplu (2019). In sezonul regulat si-a trecut in palmares primul turneu de nivel ATP World Tour la simplu (Munich, zgura).

  • VICTORII Rune vs. Rinderknech: nici o victorie

Arthur Rinderknech – Holger Rune: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida per total echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul singurului meci direct de pe parcursul sezonului precedent, in conditiile in care francezul are de aparat un sfert de finala pe zgura turneului ATP de la Lyon si va avea parte de sustinerea publicului, in timp ce tanarul danez debuteaza in cadrul acestei competitii si n-are puncte de aparat sau neaparat o motivatie deosebita de a demonstra! Arthur Rinderknech a disputat o singura partida pe zgura in sezonul regulat, fiind invins in runda inaugurala de la Masters-ul de la Monte Carlo de italianul Fabio Fognini (5-7 6-4 3-6). De cealalta parte, danezul Holger Rune are paisprezece victorii si sase infrangeri in acest sezon de zgura, dar cel mai recent a dezamagit la Masters-ul de la Roma, fiind invins inca din prima runda a calificarilor de bolivianul Hugo Dellien (1-6 6-1 3-6). Va fi primul turneu de pe taram francez la care va fi prezent nordicul, pregatitor oarecum pentru Grand Slam-ul de la Roland Garros; in sezonul precedent – la fel ca si acum – singura competitie de pe taram francez pe care Holger Rune a onorat-o a fost pe zgura de la Lyon challenger!

Ponturi
Peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token