Arizona Coyotes — Tampa Bay Lightning
Incheiat

Arizona Coyotes — Tampa Bay Lightning: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață NHL 29.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL, la o cotă de 1.55.

De la ora 04:00, ora României, Arizona Coyotes primește vizita Tampei Bay Lightning în cadrul campionatului nord-american de hochei pe gheață. Se joacă pe „Mullett Arena” din Tempe.

Arizona Coyotes

  • Jocul Arizonei din meciul cu Vegas Golden Knights a fost foarte bun și a reușit să câștige cu 2-0 în fața liderului Conferinței de Vest. Cine ar fi pariat 100 RON pe asta ar fi avut 370 RON în cont.
  • Ocupă locul 10 în Vest, cu 20 de puncte și este egala lui Nashville Predators, doar că în urma rezultatelor obținute pe parcursul sezonului, adversarul indirect stă ceva mai bine.
  • Revenirea acasă nu o avantajează așa cum se spune despre statutul de gazdă, iar faptul că a suferit 3 înfrângeri în ultimele 4 jocuri disputate acasă este cea mai bună dovadă. A fost depășită cu 5-3 de Winnipeg Jets, 4-1 de LA Kings și cu 6-5 de St. Louis Blues. Singura în tot acest interval pe care a reușit s-o învingă a fost Seattle Kraken și lucrul acesta s-a întâmplat la penalty-uri.
  • Clayton Keller (25 ani) este jucătorul cu cele mai bune cifre în plan defensiv. Americanul a reușit 8 goluri și 11 pase decisive.

Echipă probabilă

Ingram – Durzi, Jerome Moser – Keller, Cooley, Schmaltz

Antrenor:  Tourigny A.

Tampa Bay Lightning

  • Așa cum vă spuneam și în meciul anterior jucat de Tampa, formația aceasta lasă mult de dorit la capitolul constanță și drept urmare a mai pierdut un joc. După 8-2 cu Hurricanes nu a putut ține pasul cu Avalanche.
  • Meciul jucat în această dimineață s-a lăsat cu o nouă înfrângere pentru Tampa Bay Lightning. Colorado Avalanche s-a impus cu scorul de 4-1 într-un meci unde Kucherov și Hedman au fost pasatori pentru golul înscris de Cirelli.
  • În urma eșecului a rămas pe locurile de play-off ale Conferinței de Est. Este a 5-a, cu 25 de puncte, la egalitate cu Detroit Red Wings, dar a jucat două meciuri în plus.
  • Nikita Kucherov este omul cu golul, a reușit 15 goluri și 21 de pase decisive.

Echipă probabilă:

Vasilevski – Hedman, Perbix – Hagel, Point, Kucherov

Antrenor: Cooper J.

Arizona Coyotes – Tampa Bay Lightning: cote la pariuri și pronosticuri

Chiar nu știu cum vor mai aborda cei de la Tampa partida pentru că prestația lor lasă mult de dorit, însă sunt sigur că nu vor lăsa garda jos în fața Arizonei. Drept urmare, vreau să cred că ritmul va fi unul susținut și la finalul meciului să vedem din nou peste 5.5 goluri, așa cum s-a întâmplat în 7 din ultimele 10 deplasări.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Peste 5.5 goluri
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5.5 goluri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token