Antoine Bellier — Tallon Griekspoor: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bellier vs. Griekspoor.

Joi seara, 23/06/2022, nu mai devreme de ora 19:30, Antoine Bellier si Tallon Griekspoor vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.20 @ Antoine Bellier vs. 1.27 @ Tallon Griekspoor!

ANTOINE BELLIER (#303 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si se afla in premiera in faza sferturilor de finala a unui turneu de nivel ATP World Tour, s-a nascut la Geneva (Elvetia) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana stanga ce executa reverul cu o singura mana, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Jean-Rene Lisnard! A urcat nu mai putin de saizeci de locuri in ierarhia mondiala de simplu gratie punctelor acumulate, inregistrand un nou career-best (#243 ATP).

  • VICTORII Bellier vs. Griekspoor: nu au jucat

TALLON GRIEKSPOOR (#53 ATP)

Are tot douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Haarlem (Tarile de Jos) si are resedinta la Nieuw-Vennep (Tarile de Jos), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si de asemenea poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Dennis Schenk! N-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour, iar o eventuala calificare in semifinale la turneul ATP de la Mallorca ar fi o premiera pentru tenismenul olandez, care pana-n sezonul regulat si-a “facut veacul” mai mult pe la turneele de nivel ATP Challenger Tour.

  • VICTORII Griekspoor vs. Bellier: nu au jucat

Antoine Bellier – Tallon Griekspoor: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu game-uri multe intre cei doi combatanti, deoarece ambii vor pasi pe teren increzatori si motivati pentru a-si imbunatati performanta de la ATP Mallorca, nu s-au mai infruntat in trecut (se pot surprinde reciproc) si ambii poseda servicii generatoare de asi! Antoine Bellier a dat peste cap toate calculele hartiei, eliminandu-i pe tabloul principal pe argentinianul Federico Delbonis (6-3 7-6 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe parte de retur) in primul tur si mai ales pe spaniolul Pablo Carreno-Busta (6-3 6-4 / nu si-a cedat deloc serviciul, realizand doua break-uri pe parte de retur) in faza optimilor de finala. De cealalta parte, olandezul Tallon Griekspoor a avut mai mult de tras in duelurile avute cu veteranul iberic Feliciano Lopez (7-6 7-6 / nu si-a cedat serviciul, nici n-a realizat vreun break pe parte de retur) in runda inaugurala, respectiv slovacul Alex Molcan (0-6 6-3 7-6 / si-a cedat serviciul de trei ori, realizand doua break-uri pe parte de retur) in faza optimilor de finala.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde