Annie Leylah Fernandez — Magda Linette: pronosticuri Tenis WTA Charleston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Fernandez vs. Linette.

Joi noapte, 07/04/2022, nu mai devreme de ora 00:30, Annie Leylah Fernandez si Magda Linette vor juca in runda a doua a competitiei WTA Series Tour de la Charleston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.36 @ Annie Leylah Fernandez vs. 3.15 @ Magda Linette!

ANNIE FERNANDEZ (#19 WTA)

Are doar nouasprezece ani, a aparut in lumina reflectoarelor pentru prima data in anul 2020 cand ajungea pana-n finala turneului WTA de la Acapulco (hard outdoor) pornind din faza calificarilor, dar mai ales in anul 2021 cand a cucerit turneul WTA de la Monterrey (hard outdoor) si a ajuns pana-n finala Grand Slam-ului de la US Open (hard outdoor). Pe parcursul sezonului regulat, tanara canadianca si-a trecut din nou in palmares turneul WTA de la Monterrey si a ajuns pana-n semifinalele competitiei de dublu de la Indian Wells (hard outdoor), avand-o drept partenera pe frantuzoaica Alize Cornet!

  • VICTORII Fernandez vs. Linette: 1-6 6-2 6-3 (French Open, 2020, zgura)

MAGDA LINETTE (#64 WTA)

Are treizeci de ani si deja multa experienta in spate, s-a nascut la Poznan (Polonia) si tot acolo are si resedinta, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,71m si beneficiaza de suportul antrenorului Mark Gellard! Are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu – New York WTA (hard outdoor), Hua Hin WTA (hard outdoor) – si alte doua finale pierdute! Aflata pentru a 5-a oara pe tabloul principal de la Charleston, n-a trecut niciodata de turul doi.

  • VICTORII Linette vs. Fernandez: nici o victorie

Annie Leylah Fernandez – Magda Linette: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de tanara canadianca, luand in considerare plusul de valoare pe care l-a demonstrat pe parcursul ultimelor doua-trei sezoane, dar si faptul ca partida se va desfasura pe zgura verde, un tip de zgura care se pliaza pe stilul acesteia de joc! Magda Linette n-a trecut de turul al doilea la niciunul dintre competitiile pe care le-a onorat cu prezenta pe parcursul sezonului regulat, iar in runda inaugurala de la WTA Charleston a avut mari batai de cap in duelul cu americanca Katie Volynets (4-6 6-3 7-6 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, doi asi expediati, cinci duble greseli comise, vulnerabila pe propriul serviciu – i-a oferit oponentei nu mai putin de saptesprezece mingi de break, cedandu-si serviciul de sapte ori – scenariu in oglinda si pe parte de retur: sapte break-uri realizate din saptesprezece oportunitati), a #154-a tenismena a lumii la simplu.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set & meciul @ Annie Fernandez
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi