Anglia — Ungaria: ponturi la pariuri Liga Naţiunilor

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Anglia - Ungaria, din Liga Națiunilor.

Presiune uriașă pe finalista de la Euro 2020, în contextul în care formația lui Southgate nu a reușit vreo victorie în primele 3 etape din UEFA Nations League. Pe Molineux Stadium sosește acum Ungaria, formație care a învins la Budapesta, în urmă cu două săptămâni, "cei 3 lei" (1-0).

Anglia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Remiza albă cu Italia, din weekend, a fost al treilea meci la rând în care Anglia nu reușește să câștige, o contraperformanță cu un singur echivalent de când Southgate a preluat naționala (a mai existat o singură serie de 3 meciuri consecutive în care Kane&Co să nu se impună). Anglia pleca la drum cu speranțe îndreptățite la primul loc în grupă, dar în prezent e ultima, cu două puncte după primele 3 meciuri.

Deja în presa engleză s-a vorbit despre demisia lui Southgate, iar selecționerul a ieșit în față și a spus că e gata să renunțe dacă ar avea garanția că el e principalul vinovat și astfel s-ar termina criza de la națională.

Jocul "celor 3 lei" a lăsat mult de dorit în partidele din ulimele 11 zile, echipa nereușind să marcheze dintr-o fază cursivă de joc (a punctat doar din fază fixă). Dar acest aspect nu ar trebui să surprindă atât de mult, în contextul în care actualul tehnician al primei reprezentative a sacrificat în mod voit spectacolul, de când a venit pe banca naționalei, jucând aproape exclusiv la rezultat. Cu o astfel de abordare, Anglia a fost la un pas de finala Mondialului și a jucat ultimul act la Euro, astfel că Federația pare să îl susțină în continuare necondiționat pe Southgate.

În 8 din ultimele 10 partide din Liga Națiunilor, meciurile Angliei au produs sub 2,5 goluri, astfel că nu ar trebui să ne așteptăm la o partidă spectaculoasă nici marți. Cheia pentru deblocarea defensivei maghiarilor ține în primul rând de Harry Kane, fotbalist care s-a apropiat la 4 goluri de recordull all-time de goluri la națională, deținut de Wayne Rooney.

Ungaria: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ca și în grupa de la Euro, Ungaria era marea outsideră, în contextul în care urma să întâlnească Anglia, Italia și Germania. Formația lui Marco Rossi și-a depășit și de această dată condiția, fiind pe locul 2, după 3 runde disputate. În tur, la Budapesta, maghiarii au obținut un succes istoric cu Anglia, primul din ultimii 60 de ani. Apoi, tot pe teren propriu, cu Germania, Ungaria a făcut altă partidă mare, remiza 1-1 fiind ușor mincinoasă: chiar dacă "Die Mannschaft" a avut posesia, gazdele au ratat câteva ocazii rarisime, Neuer fiind omul meciului.

Ungaria este, la alt nivel, copia în oglindă a Angliei. Evident, nu dispune de superstarurile lui Southgate, dar abordarea partidelor e aceeași: o apărare cât mai exactă și o înclinație clară spre a fi o formație reactivă, care punctează pe contra-atac.

Acest lucru s-a tradus în 7 partide fără gol primit în ultimele 11 confruntări disputate în Liga Națiunilor. În deplasare, în ultimele 5 partide jucate de maghiari în UNL am asistat în 4 rânduri la același scor, 1-0, două dintre victorii mergând în contul vecinilor noștri.

Echipa este vioara întâi pentru Rossi, dar dacă e să remarcăm un fotbalist care să poată face diferența, fără îndoială acela e Dominik Szoboszlai. Starul lui Leipzig a reușit să puncteze îndeosebi pe finalurile de meciuri pentru națională, 4 din ultimele sale 5 goluri venind după minutul 60.

Anglia - Ungaria: Cote la pariuri și pronostic

Dacă e să ne raportăm strict la statistică, un under 2,5 goluri pare un pariu sigur, mai ales că Anglia nu a primit gol înainte de pauză în 24 din ultimele 27 de meciuri în toate competițiile.

Totuși, ne așteptăm la reacție din partea "celor 3 lei" după prestațiile dezolante din ultima perioadă. Victoria e obligatorie și credem că, după ce a pierdut la Budapesta, Kane&Co nu vor mai lăsa nimic la voia întâmplării.

Marele atu al gazdelor de marți e reprezentat de lot. Dacă Ungaria se bazează pe același nucleu de jucători, echipa pierzând din calitate când apar schimbările, la Anglia acest lucru nu se simte. La al 4-lea meci în două săptămâni, oboseala își spune cuvântul, iar din acest punct de vedere trupa lui Southgate e binecuvântată: poate veni oricând cu soluții de pe bancă la nivelul titularilor.

Ca atare, anticipăm un succes al Angliei la handicap, iar cota oferită de 888sport.ro pentru un asemenea pariu e foarte interesantă: 1,78.

Predicție: Anglia (Începe 0-1).

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-512 RON
ROI:
-25.6 %
Pariuri:
202 / 1 / 157
Calcul:
-1 473 RON
ROI:
-4.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 362
202 / 1 / 157
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Anglia (Începe 0-1)

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii