Anglia – Muntenegru: ponturi fotbal calificari Euro 2020

Anglia in rolul echipei gazda a defilat atunci cand a evoluat in Grupa A.

Joi este meci in Grupa A din calificarile de la Campionatul European 2020, iar de la 21:45, pe Wembley, Anglia urmeaza sa primeasca vizita Muntenegrului. Meciul este din runda cu numarul 9 a preliminariilor.

Anglia: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este un meci special pentru Anglia, echipa care poate sa-si asigure matematic prezenta la Euro 2020, avand in vedere ca este lider in Grupa A. Ea are 15 puncte, cu patru mai multe decat Kosovo, formatia de pe locul al treilea. Asta in conditiile in care mai sunt doua runde de jucat. Drept urmare, victoria o duce matematic la Euro 2020, un obiectiv pe care l-a avut inca dinainte de a-si afla grupa din care face parte. Selectionata Albionului a facut diferenta clara in runda anterioara, atunci cand a umilit Bulgaria chiar la ea acasa, unde a invins-o cu 6-0. Sterling si Harry Kane au iesit in evidenta, ei fiind printre cei mai buni marcatori ai preliminariilor, fiecare marcand opt goluri.

  • Echipa probabila: Pickford – Trippier, Maguire, Stones, Rose – Chamberlain, Winks, Mount – Sancho, Kane, Rashford
  • Accidentati: Ross Barkley, Tom Heaton
  • Suspendat: Jordan Henderson

Muntenegru: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nivelul jocului pus in aplicare de Muntenegru nu a adus multe beneficii, echipa avand zero in dreptul victoriilor. Dupa sapte meciuri jucate, aceasta ocupa penultimul loc in Grupa A, cu acelasi numar de puncte ca Bulgaria. Cu toate acestea, are un atac foarte slab, trei goluri s-au inscris de muntenegreni in aceasta campanie. Cu atat mai mult cand joaca in deplasare, acolo unde, din trei meciuri a luat un singur punct si acela dupa un duel cu codasa Bulgaria, 1-1 fiind scorul atunci.

  • Echipa probabila: Petkovic – Vesovic, Kopitovic, Simic, Radunovic – Legator, Vukcevic – Boljevic, Kosovic, Jovovic – Mugosa 
  • Accidentati: Adam Marusic, Aleksandar Scekic

Anglia - Muntenegru: Cote la pariuri si predictii pariuri

Gareth Southgate a stiut bine sa isi puna amprenta asupra stilului Angliei si drept dovada rezultatele obtinute in ultimul timp. Unul dintre meciurile cele mai frumoase a fost chiar cel din tur, cand a surclasat Muntenegru cu 5-1. A fost o evidenta diferenta de valoare, ceea ce astept sa se intample si joi, cand merg pe mana englezilor ca se vor impune cu cel putin doua goluri diferenta.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 0 / 48
Calcul:
-1 983 RON
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
1880 / 34 / 1181
Calcul:
-11 879 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 0 / 48
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3104
1880 / 34 / 1181
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anglia inscris in ambele reprize