Andrey Rublev — Jannik Sinner: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rublev vs. Sinner.

Joi la pranz, 14/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Andrey Rublev si Jannik Sinner vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.96 @ Andrey Rublev vs. 1.86 @ Jannik Sinner!

ANDREY RUBLEV (#8 ATP)

Porneste competitia de la Monte Carlo din postura de finalist en-titre, are multe puncte de aparat, dar forma de moment nu l-a prins chiar intr-o pozitie care sa-i permita sa se gandeasca in acest moment cel putin ca va putea sa-si egaleze performanta! Chiar daca pe parcursul lunii februarie s-a impus pe hardul indoor de la Marseille si pe hardul outdoor de la Dubai, apoi in luna martie a ajuns pana-n semifinale la Indian Wells, pentru rus a urmat o evolutie catastrofala la Miami Open versus Nick Kyrgios (3-6 0-6) si nici in runda precedenta de pe zgura monegasca n-a evoluat deloc convingator.

  • VICTORII Rublev vs. Sinner: 2-1 ret. (Vienna, 2020, hard indoor)

JANNIK SINNER (#12 ATP)

Are doar douazeci de ani dar si-a trecut deja in palmares sase titluri de nivel ATP World Tour – patru dintre ele doar in sezonul precedent – fiind intr-o continua crestere de forma! O eventuala calificare in faza sferturilor de finala de la Monte Carlo ar fi o premiera pentru italian si ar insemna totodata al patrulea sfert de finala pe care-l va disputa pe parcursul sezonului regulat dupa cele disputate pe asfaltul de la Australian Open, pe asfaltul de la Dubai si pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami. Chiar daca prefera oricand hardul indoor sau hardul outdoor in dauna zgurei, peninsularul se poate adapta!

  • VICTORII Sinner vs. Rublev: 6-2 7-6 (Barcelona, 2021, zgura)

Andrey Rublev – Jannik Sinner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care italianul va avea un start mai lansat, luand in considerare si faptul ca rusul de regula se incalzeste mai greu si de multe ori a inceput sa joace poate cel mai bun tenis de care e capabil abia in momentul in care a fost pus in postura de a remonta handicapul de un set! Andrey Rublev a trecut prin acest scenariu in fiecare din ultimele patru meciuri pe care le-a castigat in set decisiv – a pierdut primul set pe asfaltul de la Dubai cu adversari precum Soon Woo Kwon (4-6 6-0 6-3), americanul Mackenzie McDonald (2-6 6-3 6-1) sau polonezul Hubert Hurkacz (3-6 7-5 7-6), continuand cu meciul din turul anterior de la Monte Carlo impotriva australianului Alex De Minaur (2-6 6-1 6-4 / trei asi expediati, cu sapte duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori si i-a oferit oponentului nu mai putin de douasprezece mingi de break, pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor sapte oportunitati de break). De cealalta parte, italianul Jannik Sinner i-a eliminat pe croatul Borna Coric (6-3 2-6 6-3), respectiv finlandezul Emil Ruusuvuori (7-5 6-3 / si-a cedat serviciul de doua ori, fructificand cinci din totalul celor zece oportunitati de break pe care si le-a procurat pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set @ Jannik Sinner
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde