Andrea Petkovic — Sorana Cirstea: pronosticuri Tenis WTA Bad Homburg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Petkovic vs. Cirstea.

Duminica, 20/06/2021, nu mai devreme de ora 19:00, Andrea Petkovic si Sorana Cirstea vor juca in runda inaugurala a turneului WTA de la Bad Homburg (Germania, iarba). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.72 @ Andrea Petkovic vs. 1.47 @ Sorana Cirstea!

ANDREA PETKOVIC (#129 WTA)

Ajunsa la treizeci si trei de ani si macinata de ceva accidentari pe parcursul ultimelor doua sezoane, detinatoarea a sase titluri de categorie WTA si fosta a 9-a in lume in ierarhia mondiala de simplu, nemtoaica n-a adunat prea multe victorii nici in acest an, dar asta nu inseamna ca evolutia ei a fost una slaba (marea majoritate a meciurilor le-a pierdut ori in set decisiv, ori in doua seturi super echilibrate). In urma cu cateva zile a jucat in primul tur de la WTA Berlin (iarba) in fata fostului lider mondial Vika Azarenka (6-4 7-6) si n-a facut deloc rau, mai ales pe parte de retur (si-a procurat multe mingi de break).

  • VICTORII Petkovic vs. Cirstea: nici o victorie

SORANA CIRSTEA (#45 WTA)

A ajuns si ea la treizeci si unu de ani, dar a aratat mult mai multa pofta de joc in sezonul regulat, spre deosebire de precedentele, reusind sa-si treaca in palmares turneul WTA de la Istanbul (zgura), ajungand si pana-n finala de la WTA Strasbourg (zgura) si pana-n faza optimilor de finala de la Roland Garros (zgura). Toate bune si frumoase pentru romanca pe acest tip de suprafata, preferata ei, doar ca zilele trecute, tot pe iarba de la WTA Berlin, a primit o corectie de la iberica Garbine Muguruza (3-6 2-6).

  • VICTORII Cirstea vs. Petkovic: 2-6 7-6 7-6 (Nurnberg, 2018, zgura)

Andrea Petkovic – Sorana Cirstea: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie a nemtoaicei luandu-ma strict dupa evolutiile pe care cele doua le-au avut in urma cu doar cinci zile pe acelasi tip de suprafata, la doar 500km distanta @ WTA Berlin, dupa cum urmeaza: Andrea Petkovic a evoluat in fata bielorusei Viktoria Azarenka si statistic vorbind si-a cedat serviciul de patru ori, a realizat break-ul de trei ori dintr-un total de sapte oportunitati, a servit pentru set la 5-3 in cel de-al doilea act si la 6-5 a ratat trei mingi de set pe serviciul adversarei, a fost agresiva pe parte de retur si a stat bine si-n schimburile mai lungi de mingi (deja in tie-break a cedat psihic dupa toate ocaziile pe care le-a ratat cu doar cateva momente inainte). De cealalta parte, romanca Sorana Cirstea n-a opus nici un fel de rezistenta in duelul cu iberica Garbine Muguruza: a comis cinci duble greseli, a avut procentaj 53% la punctele castigate cu prima minge de serviciu si doar 38% cu a doua minge, oferindu-i adversarei nu mai putin de paisprezece oportunitati de break (sase dintre ele fructificate de aceasta).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Andrea Petkovic
31%
4 voturi
Pariu castigator
69%
9 voturi
Total voturi: 13

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Excelent pronosticată partida
Marian
Tipster
0
Mulțumesc 🙏🏼