Ana Bogdan — Veronika Kudermetova
Incheiat

Ana Bogdan — Veronika Kudermetova: pronosticuri Tenis WTA Istanbul

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bogdan vs. Kudermetova.

Joi seara, 21/04/2022, nu mai devreme de ora 18:30, Ana Bogdan si Veronika Kudermetova vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Istanbul (Turcia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 3.35 @ Ana Bogdan vs. 1.33 @ Veronika Kudermetova!

ANA BOGDAN (#90 WTA)

Are douazeci si noua de ani, s-a nascut la Sinaia (Romania) si tot acolo are si resedinta, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,71m si beneficiaza de suportul antrenorului Bogdan Nitescu! Are in palmares paisprezece titluri de nivel ITF Series Tour la simplu (sase pe zgura – cinci pe hard outdoor – trei pe hard indoor) si cel mai sus a fost clasata a #59-a in ierarhia mondiala de simplu (11/06/2018). Per total, a declarat ca prefera suprafetele rapide in dauna zgurei!

  • VICTORII Bogdan vs. Kudermetova: 6-3 3-6 6-2 (Namangan ITF, 2014, hard outdoor), 6-3 6-1 (Hua Hin WTA, 2017, hard outdoor), 6-3 6-7 6-1 (Billie Jean King Cup, 2020, hard indoor)

VERONIKA KUDERMETOVA (#29 WTA)

Va implini peste cateva zile varsta de douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Kazan (Rusia) si are resedinta la Moscova (Rusia), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorilor Sergey Demekhine (sotul ei) & Vladimir Platenik! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour la simplu – Charleston (2021, zgura) – si alte trei finale pierdute – exceland mai degraba la dublu – trei titluri plus cinci finale (una, anul trecut la Wimbledon).

  • VICTORII Kudermetova vs. Bogdan: 2-6 6-3 6-3 (Istanbul WTA, 2021, zgura)

Ana Bogdan – Veronika Kudermetova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, pe tiparul meciurilor directe din trecutul apropiat si-n special pe tiparul celui care s-a desfasurat anul trecut tot in cadrul turneului WTA de la Istanbul! Ana Bogdan a pornit din faza calificarilor si le-a eliminat pe parcurs pe turcoaicele Zeynep Sonmez (6-2 6-1), respectiv Berfu Cengiz (7-5 6-3) – iar pe tabloul principal a trecut de croata Ana Konjuh (6-4 6-3 / si-a cedat serviciul de doar doua ori, oferindu-i trei mingi de break oponentei – pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor zece oportunitati de break avute la dispozitie). De cealalta parte, semifinalista en-titre de pe zgura turceasca a avut parte de un duel facil contra compatrioatei Marina Melnikova (6-2 6-0 / nu si-a cedat serviciul, salvand toate cele trei mingi de break oferite – pe parte de retur a fructificat cinci din paisprezece oportunitati de break), o tenismena ajunsa totusi la treizeci si trei de ani care totusi n-a fost niciodata mai sus de al #170-lea loc in ierarhia mondiala de simplu feminin.

Ponturi
Peste 18,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1
Anulat

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token