Ana Bogdan — Karolina Schmiedlova: pronosticuri Tenis WTA Parma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bogdan vs. Schmiedlova.

Miercuri dimineaţă, 28/09/2022, nu mai devreme de ora 14:00, Ana Bogdan şi Karolina Schmiedlova vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Parma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.40 @ Ana Bogdan vs. 2.96 @ Anna Karolina Schmiedlova!

ANA BOGDAN (#53 WTA)

A facut primii paşi in acest sport pe cand avea doar patru primaveri, a invatat sa se adapteze pe mai toate suprafetele de joc odata cu experienta acumulata in ultimele sezoane, are backhand-ul executat cu ambele maini drept principala lovitura, iar in acest an a disputat şi prima finala de nivel WTA Series Tour a carierei – pe zgura de la Varşovia vs. Caroline Garcia (4-6 1-6). Va implini peste doua luni varsta de treizeci de ani, masoara in jur de 1,71m şi beneficiaza de suportul antrenorului Bogdan Niţescu!

  • VICTORII Bogdan vs. Schmiedlova: nici o victorie

KAROLINA SCHMIEDLOVA (#118 WTA)

A implinit in urma cu doua saptamani varsta de douazeci şi opt de ani, s-a nascut la Kosice (Slovacia) şi are reşedinta la Bratislava (Slovacia), este de asemenea dreptace şi executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,76m şi beneficiaza de suportul antrenorului Milan Martinec! Au trecut multe sezoane de cand slovaca ajungea sa fie a #26-a in lume la simplu (12/10/2015), aceasta avand in palmares trei titluri de nivel WTA Series Tour la simplu şi alte doua finale pierdute.

  • VICTORII Schmiedlova vs. Bogdan: 6-3 6-2 (Bogota WTA, 2018, zgură), 4-6 7-6 7-5 (Bucureşti WTA, 2018, zgură), 7-6 6-0 (Marbella WTA, 2022, zgură)

Ana Bogdan – Karolina Schmiedlova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o imensa dorinţă de revanşă din partea romancei, deoarece a dominat mare parte a meciului direct disputat in urma cu patru ani pe zgura de la Bucureşti, iar in sezonul regulat la Marbella de asemenea şi-a procurat o sumedenie de mingi de break (douasprezece mai exact), dar a fructificat prea putine din şansele avute (de cealalta parte, slovaca a fructificat cinci din şapte mingi de break avute). Ana Bogdan trece prin cea mai buna forma a carierei – de la finele lunii iulie, conationala noastra a adunat paisprezece victorii şi a suferit doar trei infrangeri, trecandu-şi in cont finala de care aminteam pe zgura de la WTA Varşovia, apoi a cucerit titlul de la Iaşi ITF şi a jucat semifinala pe hardul outdoor de la Portoroz WTA; în runda inaugurala de la Parma WTA i-a predat o lectie de tenis braziliencei Laura Pigossi (6-1 6-2). De cealalta parte, slovaca Anna Karolina Schmiedlova a trecut in faza calificarilor de italianca Jessica Pieri (7-5 6-4) şi americanca Alycia Parks (6-2 6-2), iar pe tabloul principal a dispus de maghiara Reka-Luca Jani (6-2 6-4), legand dupa circa patru luni trei victorii consecutive.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 0 / 55
Calcul:
+353 RON
ROI:
2.8 %
Pariuri:
1196 / 87 / 935
Calcul:
-7 069 RON
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 126
71 / 0 / 55
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2219
1196 / 87 / 935
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Ana Bogdan

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde