Ana Bogdan — Arantxa Rus: pronosticuri Tenis WTA Gaiba challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bogdan vs. Rus.

Miercuri la pranz, 15/06/2022, nu mai devreme de ora 14:00, Ana Bogdan si Arantxa Rus vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Challenger Tour de la Gaiba (Italia, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.72 @ Ana Bogdan vs. 2.05 @ Arantxa Rus!

ANA BOGDAN (#110 WTA)

Are douazeci si noua de ani si cel mai sus a fost clasata a #59-a in lume la simplu (11/06/2018), n-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel WTA Series Tour, ci doar o finala de nivel WTA Challenger Tour – Limoges (2021, hard indoor – pierdea la Alison Van Uytvanck). S-a nascut si are resedinta la Sinaia (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,71m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Bogdan Nitescu!

  • VICTORII Bogdan vs. Rus: 3-6 6-1 6-4 (Australian Open, 2017, hard outdoor), 7-5 6-2 (Limoges WTA Challenger, 2019, hard indoor)

ARANTXA RUS (#86 WTA)

Are treizeci si unu de ani si ceva mai multa experienta in spate, a fost la un moment dat clasata a #61-a in lume la simplu (13/08/2012), n-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de simplu la nivel WTA Series Tour – ci doar trei finale pierdute la nivel WTA Challenger Tour – performand totusi in competitiile de dublu: patru titluri de nivel WTA Series Tour (Bastad, Linz, Palermo, Lyon) si o finala pierduta! Jucatoare de mana stanga, executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului spaniol Julian Alonso, alaturi de care se pregateste la Barcelona.

  • VICTORII Rus vs. Bogdan: nici o victorie

Ana Bogdan – Arantxa Rus: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un nou succes al romancei, luand in considerare nu doar avantajul moral de a se fi impus in precedentele doua meciuri directe pe doua tipuri diferite de suprafete, ci si forma de moment per total mai buna in care o regasim pe conationala noastra! Ana Bogdan a dominat-o si invins-o destul de clar in runda inaugurala de la WTA Gaiba pe noua senzatie din tenisul feminin – cehoaica de saptesprezece ani, Linda Fruhvirtova (7-5 6-0 / sase asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, fructificand pe parte de retur toate cele cinci mingi de break avute la dispozitie), in timp ce olandeza Arantxa Rus a avut nevoie de set decisiv pentru a o elimina pe rusoaica Anna Blinkova (6-2 4-6 6-1 / trei asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de cinci ori – oferindu-i douasprezece mingi de break adversarei, iar pe parte de retur a realizat un total de opt break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Ana Bogdan

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde