Alison Van Uytvanck — Tamara Korpatsch: pronosticuri Tenis WTA Hertogenbosch

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Van Uytvanck vs. Korpatsch.

Marti la pranz, 07/06/2022, nu mai devreme de ora 19:10, Alison Van Uytvanck si Tamara Korpatsch vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Hertogenbosch (Ţările de Jos, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.19 @ Alison Van Uytvanck vs. 4.70 @ Tamara Korpatsch!

ALISON VAN UYTVANCK (#46 WTA)

Are douazeci si opt de ani si deja multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, s-a nascut la Vilvoorde (Belgia) si are resedinta la Grimbergen (Belgia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,73m si beneficiaza de mult timp de suportul antrenoarei Ann Devries (capitanul nejucator si de la echipa de Fed Cup a belgiencelor). Va fi prezenta pentru a noua oara in cariera pe iarba de la WTA Hertogenbosch, fiind o prezenta obisnuita in cadrul acestui turneu.

  • VICTORII Van Uytvanck vs. Korpatsch: 6-4 6-1 (Karlsruhe, 2022, zgura)

TAMARA KORPATSCH (#105 WTA)

Are douazeci si sapte de ani si ceva mai putina experienta in spate, in conditiile in care n-a fost niciodata in prima suta mondiala la simplu sau la dublu (acum pare a fi cel mai aproape). S-a nascut la Hamburg (Germania) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Thomas Korpatsch (tatal sau). A mai fost prezenta in doua randuri pe iarba de la Hertogenbosch, ea fiind de departe o zgurista la baza!

  • VICTORII Korpatsch vs. Van Uytvanck: nici o victorie

Alison Van Uytvanck – Tamara Korpatsch: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua evolutie solida a belgiencei si pe un succes al acesteia in mimim de seturi, deoarece are plusul de valoare si de experienta necesare pentru a avansa in runda urmatoare, dar cel mai important – are de partea ei forma de moment in special pe acest tip de suprafata – Alison Van Uytvanck s-a impus in urma cu doar doua zile pe iarba turneului ITF de la Surbiton (Marea Britanie), competitie in cadrul careia a cedat un singur set in cinci meciuri disputate! Per total, favorita noastra a adunat in cariera un raport de 41 – 28 (victorii – infrangeri) pe iarba, am putea spune una din suprafetele ei preferate. De cealalta parte, nemtoaica Tamara Korpatsch n-a mai disputat vreo partida oficiala de la eliminarea din faza calificarilor pe zgura de la Roland Garros – pierdea surprinzator duelul cu a #187-a tenismena a lumii la simplu, elvetianca Joanne Zuger (2-6 6-4 4-6), desi avea o cota de 1,15 la victorie (la pariuri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Alison Van Uytvanck
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde