Alexander Zverev — Zapata Miralles: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zverev vs. Miralles.

Duminica la pranz, 29/05/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Alexander Zverev si Bernabe Zapata Miralles vor juca in faza optimilor de finala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.07 @ Alexander Zverev vs. 9.75 @ Berbane Zapata Miralles!

ALEXANDER ZVEREV (#3 ATP)

A ajuns la treisprezece victorii si doar patru infrangeri in sezonul regulat de zgura si-si continua linistit drumul spre a-si egala cel putin rezultatul obtinut la editia precedenta a French Open-ului (invins in set decisiv anul trecut de grecul Stefanos Tsitsipas in penultimul act al competitiei pe zgura pariziana). Dupa cum ne-a mai obisnuit si-n trecut, germanul si-a ridicat treptat nivelul jocului practicat si-n mod normal acum – in faza optimilor de finala – ar trebui sa practice poate cel mai bun tenis de care este capabil! 

  • VICTORII Zverev vs. Miralles: nu au jucat

ZAPATA MIRALLES (#131 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut si are resedinta la Valencia (Spania), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, de departe un zgurist la baza care a jucat cu preponderenta la nivel ATP Challenger Tour in sezonul precedent, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Carlos Navarro! La doar a doua lui prezenta pe zgura de la Roland Garros, spaniolul este surpriza placuta a acestei faze si merita toata aprecierea, mai ales ca in urma acestui rezultat si a punctelor acumulate (in jur de doua sute) va intra in premiera in prima suta mondiala (#95 ATP acum). 

  • VICTORII Miralles vs. Zverev: nu au jucat

Alexander Zverev – Zapata Miralles: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in minim de seturi de neamt, deoarece pornind din faza optimilor de finala, fiecare picatura de energie pe care reusesti sa o conservi poate fi decisiva in vederea urmatoarelor partide care te asteapta! Alexander Zverev a remontat un handicap de doua seturi in turul al doilea in fata lui Sebastian Baez (2-6 4-6 6-1 6-2 7-5), iar asa cum ma asteptam, in turul al treilea a fost mult mai atent si si-a ridicat considerabil nivelul jocului in duelul cu americanul Brandon Nakashima (7-6 6-3 7-6 / aproape trei ore de joc, optsprezece asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri din sapte mingi pe parte de retur). De cealalta parte, ibericul Bernabe Zapata Miralles a avut parte de un duel de cinci seturi cu veteranul si big-server-ul american John Isner (6-4 3-6 6-4 6-7 6-3 / in jur de trei ore si jumatate de joc, cinci asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori – oferind unsprezece mingi de break, cu cinci break-uri realizate).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
3-0 la seturi @ Alexander Zverev
100%
2 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde