Alexander Zverev — Brandon Nakashima: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zverev vs. Nakashima.

Vineri la pranz, 27/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Alexander Zverev si Brandon Nakashima vor juca in turul al treilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.08 @ Alexander Zverev vs. 8.20 @ Brandon Nakashima!

ALEXANDER ZVEREV (#3 ATP)

Are doar douazeci si cinci de ani, dar parca-l stim de o viata, a acumulat un bagaj mare de experienta la cel mai inalt nivel, cu rezultate notabile si-n Grand Slam-uri – semifinalist pe hardul outdoor de la Australian Open (2020), semifinalist aici pe zgura de la French Open (2021) si-n fine finalist pe asfaltul de la US Open (2020). Are in palmares nu mai putin de nouasprezece titluri de nivel ATP World Tour, impunandu-se in doua randuri si la asa-zisul Turneu al Campionilor (2018, 2021), cucerind totodata si medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo (hard outdoor, 2020) in competitia de simplu!

  • VICTORII Zverev vs. Nakashima: 7-5 6-7 6-3 6-1 (US Open, 2020, hard outdoor)

BRANDON NAKASHIMA (#75 ATP)

Are douazeci de ani si aceasta editie a Roland Garros-ului a venit si cu o premiera pentru americanul cu origini asiatice – prezent pentru prima data in cariera pe tabloul principal, dupa ce la precedentele doua editii nu trecea de primul meci din calificari! S-a nascut si are resedinta la San Diego – California (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorilor Javier Pulgar Garcia & Eduardo Infantino. Acest tur trei de pe zgura de la French Open reprezinta cel mai bun rezultat al carierei pentru american in Grand Slam-uri!

  • VICTORII Nakashima vs. Zverev: nici o victorie

Alexander Zverev – Brandon Nakashima: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in minim de seturi de german, luand in considerare diferenta colosala de experienta si zic eu si din punct de vedere valoric dintre cei doi combatanti! Alexander Zverev isi ridica treptat nivelul jocului in cadrul turneelor de Grand Slam, iar turul al treilea este de obicei runda in care neamtul practica poate cel mai bun tenis de care este capabil; i-a eliminat in precedentele doua runde pe austriacul Sebastian Ofner (6-2 6-4 6-4) si pe zguristul argentinian Sebastian Baez (2-6 4-6 6-1 6-2 7-5 / si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand sapte break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, Brandon Nakashima a avut norocul de a infrunta doi adversari mai la indemana, de valori relativ apropiate cu el – polonezul Kamil Majchrzak (6-4 2-6 4-6 7-6 6-2 / si-a cedat serviciul de sase ori, realizand tot atatea break-uri), respectiv olandezul Tallon Griekspoor (7-6 6-4 6-2 / si-a cedat serviciul de doua ori – oferind opt mingi de break adversarului, iar pe parte de retur a realizat cinci break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
3-0 la seturi @ Alexander Zverev

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde