Alex De Minaur — Tommy Paul: pronosticuri Tenis ATP Eastbourne

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul De Minaur vs. Paul.

Joi la pranz, 23/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Alex De Minaur si Tommy Paul vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Eastbourne (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.50 @ Alex De Minaur vs. 2.80 @ Tommy Paul!

ALEX DE MINAUR (#24 ATP)

Are doar douazeci si trei de ani, s-a nascut la Sydney (Australia) dar are resedinta la New Providence (Bahamas), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Adolfo Gutierrez! Are deja in palmares cinci titluri de nivel ATP World Tour la simplu si alte patru finale pierdute – plus un titlu cucerit in competitiile de dublu. A pornit competitia ATP de la Eastbourne (iarba) din postura de campion en-titre (vs. Lorenzo Sonego).

  • VICTORII De Minaur vs. Paul: 7-6 6-4 (Indian Wells Masters, 2022, hard outdoor), 7-5 6-4 (Roma Masters, 2022, zgura)

TOMMY PAUL (#35 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Voorhees – New Jersey (Statele Unite) dar are resedinta la Greenville – Carolina de Nord (Statele Unite), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Brad Stine! Are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour – Stockholm, 2021, hard indoor – si n-a mai fost prezent in trecut pe iarba competitiei ATP de la Eastbourne; gratie punctelor acumulate pana acum in cadrul acestui turneu, este al #32-lea in clasamentul live, inregistrand astfel un nou career-best.

  • VICTORII Paul vs. De Minaur: nici o victorie

Alex De Minaur – Tommy Paul: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un nou succes al australianului, nu doar pentru plusul de experienta pe care-l are, ci si pentru plusul de motivatie (are de aparat multe puncte dupa cucerirea turneului la editia precedenta) sau avantajul moral de a se fi impus in ambele meciuri directe desfasurate pe parcursul sezonului regulat – pe doua tipuri diferite de suprafete chiar! Alex De Minaur i-a invins in rundele anterioare pe chilianul Cristian Garin (6-3 6-3) si pe finalistul en-titre Lorenzo Sonego (7-6 6-2 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, mult mai complicate au fost duelurile in care a fost implicat Tommy Paul – impotriva sud-americanului Francisco Cerundolo (4-6 7-6 6-4) in primul tur, respectiv a italianului Jannik Sinner (6-3 3-6 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data – oferind sase mingi de break oponentului – iar pe retur a realizat doua break-uri) in faza optimilor de finala.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
79 / 3 / 53
Calcul:
+614 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
930 / 69 / 703
Calcul:
-4 182 RON
ROI:
-2.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 139
79 / 3 / 53
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1712
930 / 69 / 703
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Alex De Minaur

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde