Alex De Minaur — Alex Molcan
Incheiat

Alex De Minaur — Alex Molcan: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul De Minaur vs. Molcan.

Joi la pranz, 20/05/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Alex De Minaur si Alex Molcan vor juca in prima semifinala a competitiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.70 @ Alex De Minaur vs. 2.16 @ Alex Molcan!

ALEX DE MINAUR (#21 ATP)

Are douazeci si trei de ani, s-a nascut la Sydney (Australia) dar are resedinta la New Providence (Bahamas), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Adolfo Gutierrez! Are deja in palmares cinci titluri de nivel ATP World Tour la simplu, a fost la un moment dat al #15-lea in lume (28/06/2021) si a inceput tenisul la varsta de patru ani, crescand la Alicante (Spania) sub indrumarea si lectiile mamei sale (spanioloaica).

  • VICTORII De Minaur vs. Molcan: nu au jucat

ALEX MOLCAN (#47 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Presov (Slovacia), este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,78m si beneficiaza de suportul antrenorilor Karol Beck si mai ales Marian Vajda (fostul antrenor al lui Novak Djokovic). Are in palmares doua finale disputate la nivel ATP World Tour – Belgrad (zgura, 2021) si Marrakech (zgura, 2022) si gratie acestei semifinale de la Lyon a urcat deja sase locuri in clasamentul live de simplu (un nou career-best).

  • VICTORII Molcan vs. De Minaur: nu au jucat

Alex De Minaur – Alex Molcan: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care slovacul va intra pe teren cu un plus de motivatie, fiind in fata unui nou moment important din cariera lui (o eventuala a treia finala pe care ar putea-o disputa), spre deosebire de australian care oricum n-avea puncte de aparat aici si sigur e cu gandul deja la Roland Garros! Totodata, evolutiile avute de Alex Molcan aici au fost excelente, impotriva unor adversari pe masura: francezul Jo-Wilfried Tsonga (6-4 6-4 / nu si-a cedat deloc serviciul, realizand cate un break in fiecare set pe parte de retur) in primul tur, rusul Karen Khachanov (6-2 7-6 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur) in faza optimilor si sud-americanul Federico Coria (6-3 6-2 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur) in faza sferturilor de finala. De cealalta parte, Alex De Minaur nici n-a prea jucat aici – a sarit de primul tur datorita statutului de cap de serie, apoi in faza optimilor l-a invins in set decisiv pe francezul Ugo Humbert (1-6 6-3 6-2), iar in faza sferturilor de finala a beneficiat de abandonul japonezului Yosuke Watanuki (6-4 ret.).

Ponturi
(AH) +3,5 games @ Alex Molcan
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +3,5 games @ Alex Molcan
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token