Aleksandar Vukic vs Stefanos Tsitsipas
Incheiat

Aleksandar Vukic vs Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Tenis Los Cabos

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Vukic vs. Tsitsipas.

Joi dimineaţă, 22/02/2024, nu mai devreme de ora 02:30, Aleksandar Vukic şi Stefanos Tsitsipas vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Los Cabos (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 5.75 @ Aleksandar Vukic vs. 1.14 @ Stefanos Tsitsipas!

ALEKSANDAR VUKIC (#72 ATP)

Aleksandar Vukic (douăzeci şi şapte de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Sydney, New South Wales (Australia) din părinţi cu origini muntenegrene, şi-a petrecut perioada junioratului şi-a evoluat la nivel de colegii pentru Illinois University (Statele Unite ale Americii), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,88m (posedă un prim-serviciu generator de aşi) şi beneficiază de suportul cuplului de antrenori format din Nuno Lencastre & Jay Gooding! A mai fost prezent pe asfaltul turneului ATP World Tour de la Los Cabos doar în anul 2018 (faza calificărilor).

● VICTORII Vukic vs. Tsitsipas: nu au jucat

STEFANOS TSITSIPAS (#11 ATP)

Stefanos Tsitsipas (douăzeci şi cinci de ani) s-a născut la Atena (Grecia) şi are reşedinţa la Monte Carlo (Monaco), este la rându-i dreptaci dar execută reverul cu o singură mână, măsoară în jur de 1,93m şi la un moment dat a fost clasat chiar al 3-lea în lume la simplu (09/08/2021) – având în palmares zece titluri de nivel ATP World Tour la simplu şi două finale de Grand Slam disputate – pe zgura de la French Open (2021) şi pe hardul outdoor de la Australian Open (2023). A mai fost prezent pe asfaltul turneului ATP de la Los Cabos anul trecut, atunci când şi cucerea trofeul de campion în faţa lui Alex De Minaur (6-3 6-4).

● VICTORII Tsitsipas vs. Vukic: nu au jucat

Aleksandar Vukic – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă la discreţia favoritului numărul doi al competiţiei ATP World Tour de la Los Cabos şi totodată campion en-titre al acestui turneu – pentru simplul fapt că există o diferenţă certă de valoare şi experienţă la acest nivel între cei doi combatanţi, iar australianul cu origini muntenegrene nu a impresionat chiar deloc în duelul de care a avut parte în runda inaugurală! Deşi a înfruntat un adversar net inferior – al 692-lea tenismen al lumii – Aleksandar Vukic a avut nevoie de două tie-break-uri pentru a-l elimina din competiţie pe mexicanul Rodrigo Pacheco Mendez (7-6 7-6 / zece aşi expediaţi, două duble greşeli comise, i-a oferit şapte mingi de break oponentului şi şi-a cedat serviciul de patru ori, realizând acelaşi număr de break-uri pe parte de retur), aceasta fiind de altfel prima victorie oficială (la simplu) pe care acesta o obţine pe parcursul sezonului regulat! Stefanos Tsitsipas a evoluat ultima dată în cadrul “Davis Cup” (03/02/2024 – pe hard indoor) împotriva românului Marius Copil (6-3 6-4). 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Stefanos Tsitsipas & sub 21,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Stefanos Tsitsipas & sub 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token