Alejandro Tabilo — Taylor Fritz: pronosticuri Tenis ATP Houston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Tabilo vs. Fritz.

Vineri noapte, 08/04/2022, nu mai devreme de ora 02:00, Alejandro Tabilo si Taylor Harry Fritz vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.36 @ Alejandro Tabilo vs. 1.60 @ Taylor Harry Fritz!

ALEJANDRO TABILO (#100 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Toronto (Canada) dar are resedinta la Santiago (Chile), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Guillermo Gomez! Are in palmares o singura finala de nivel ATP World Tour la simplu – 2022, zgura, ATP Cordoba (vs. Albert Ramos-Vinolas). Are per total un sezon de zgura excelent – paisprezece victorii adunate si doar patru infrangeri suferite!

  • VICTORII Tabilo vs. Fritz: nu au jucat

TAYLOR HARRY FRITZ (#13 ATP)

Are tot douazeci si patru de ani, s-a nascut la Rancho Santa Fe – California (Statele Unite) si are resedinta la Rancho Palos Verdes – California (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda de asemenea un prim serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorilor Michael Russell & Paul Annacone & David Nainkin! A mai fost prezent de doua ori in trecut pe zgura de la ATP Houston – 2018 (semifinalist), 2019 (primul tur).

  • VICTORII Fritz vs. Tabilo: nu au jucat

Alejandro Tabilo – Taylor Fritz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat ne reflecta diferenta locurilor din clasament dintre cei doi combatanti, pentru simplul fapt ca sud-americanul este un adversar redutabil pe acest tip de suprafata pentru oricare dintre tenismenii de top care nu prea au avut performante pe zgura de-a lungul carierelor, precum este favoritul publicului! Alejandro Tabilo are si avantajul de a fi deja adaptat la suprafata si conditii, deoarece vine dupa o finala disputata pe zgura de la Santiago challenger, iar in runda inaugurala de la Houston l-a eliminat fara probleme pe Christian Harrison (6-1 6-4 / sapte asi expediati, patru duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul, pe retur a fructificat trei din cele sapte oportunitati de break). De cealalta parte, americanul Taylor Harry Fritz vine dupa cucerirea turneului ATP Masters de la Indian Wells si dupa eliminarea din faza optimilor de finala de la ATP Masters – Miami Open – duel pierdut acolo in set decisiv in fata sarbului Miomir Kecmanovic (6-3 1-6 4-6); a trecut o saptamana de atunci si ramane de vazut cum se va adapta la suprafata lenta de la Houston.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2609
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde