Albert Ramos-Vinolas — Soon Woo Kwon: pronosticuri Tenis ATP Estoril

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ramos vs. Kwon.

Miercuri seara, 27/04/2022, nu mai devreme de ora 21:30, Albert Ramos-Vinolas si Soon Woo Kwon vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Estoril (Portugalia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.40 @ Albert Ramos-Vinolas vs. 2.98 @ Soon Woo Kwon!

ALBERT RAMOS-VINOLAS (#31 ATP)

Are treizeci si patru de ani si multa experienta in spate la nivel inalt, a fost cel mai sus al #17-lea in lume la simplu (08/05/2017) si are in palmares patru titluri de nivel ATP World Tour (unul in sezonul regulat). De departe il putem cataloga drept un zgurist la baza, s-a nascut la Barcelona (Spania) si are resedinta la Mataro (Spania), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorilor Jose Maria Diaz & Tiago Leivas!

  • VICTORII Ramos vs. Kwon: nu au jucat

SOON WOO KWON (#71 ATP)

Are douazeci si patru de ani, a fost clasat cel mai sus al #52-lea in lume la simplu (01/11/2021), are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour, s-a nascut la Sangju (Coreea de Sud) si s-a mutat ulterior la Seoul (Coreea de Sud), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Daniel Yoo! N-a fost niciodata un tenismen care sa agreeze jocul pe zgura si n-a mai participat in trecut la turneul ATP de la Estoril.

  • VICTORII Kwon vs. Ramos: nu au jucat

Albert Ramos-Vinolas – Soon Woo Kwon: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de spaniol, luand in considerare marele avantaj de a juca acest meci pe suprafata lui favorita si totodata pe suprafata pe care oponentul nu a excelat de-a lungul carierei! De asemenea, am luat in considerare si plusul evident de experienta al ibericului, dar si faptul ca a pornit competitia ATP de la Estoril din postura de campion en-titre (puncte de aparat). Albert Ramos-Vinolas l-a eliminat in runda inaugurala pe australianul Jordan Thompson (6-4 3-6 6-4 / patru asi expediati, o singura dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand patru break-uri pe parte de retur dintr-un total de noua oportunitati de break avute la dispozitie), in timp ce sud-coreeanul Soon Woo Kwon (vizibil vulnerabil pe a doua minge de serviciu) a trecut de francezul Benoit Paire (6-4 7-5 / cinci asi expediati, o singura dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul o singura data – dar i-a oferit oponentului nu mai putin de treisprezece mingi de break – pe parte de retur si-a procurat douasprezece oportunitati de break, reusind sa fructifice trei dintre ele).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -1,5 games @ Albert Ramos-Vinolas
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi