Alaves — Cadiz: ponturi la pariuri La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Alaves - Cadiz, din etapa a 38-a din La Liga.

Alaves va termina probabil ultima în clasament, fiind, alături de Levante, singura formație fără vreo șansă să se mai salveze încă dinainte de ultima etpă. Cadiz, de partea cealaltă, are nevoie de un succes și să spere că Mallorca nu se va impune în deplasarea de la Osasuna.

Alaves: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alaves va juca în liga a doua spaniolă sezonul viitor, runda trecută consfințind retrogradarea (după 1-3 pe terenul lui Lenvante, rezultat care s-a dovedit inutil și pentru fosta lanternă din La Liga).

Gazdele vor dori să își ia rămas bun de la fani cu o victorie, mai ales că echipa a arătat un reviriment, cel puțin pe Mendizorrotza Stadium, de când la cârma clubului a fost numit tehnicianul Julio Velazquez. Cu el la timonă, Alaves a obținut 3 succese la rând acasă, dar acest sezon a fost, per total, un fiasco, pe teren propriu. Cu doar 17 goluri înscrise, gazdele de duminică au cel mai slab atac pe propriul stadion dintre toate formațiile din prima ligă spaniolă.

Nu sunt mari absențe în lot, astfel că stafful tehnic va căuta victoria de la Gonzalo Escalante, nimeni altul decât fotbalistul care a înscris golurile victoriilor ultimelor două dispute de pe Mendizorrotza Stadium.

  • Absenți la gazde în Alaves - Cadiz: Loum (suspendat).

Cadiz: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Un 1-1 cu Real Madrid, etapa trecută, a adus-o pe Cadiz la egalitate cu Mallorca, dar momentan formația oaspete de duminică e sub linia retrogradării. Și acolo va rămâne, chiar și cu un succes duminică, dacă Mallorca nu cedează puncte la Osasuna. Pentru că, în caz de egalitate de puncte, formația din Pamplona are avantajul meciurilor directe.

Cu doar două victorii pe terenul lui Alaves în ultimele 14 partide (5 egaluri, 7 înfrângeri), Cadiz nu e într-o poziție ideală pentru a rămâne în prima ligă, dar punctele aduse în ultimele etape de pe Camp Nou și de la Sevilla cu siguranță că le-au dat multă încredere jucătorilor lui Sergio.

Există ceva probleme de lot pentru stafful oaspeților, care va miza totul pe Lucas Perez, singurul marcator al echipei în ultimele 4 deplasări.

  • Absenți la oaspeți în Alaves - Cadiz: Akapo, Alejo, Haroyan, Perea, San Emeterio Fede (accidentați).

Alaves - Cadiz: Cote la pariuri și pronostic: 

Alaves depinde foarte mult de cum începe partidele de pe teren propriu. În toate disputele în care a deblocat prima tabela, gazdele de duminică s-au și impus la capătul celor 90 de minute.

Dezamăgirea retrogradării e mare, dar echipa a arătat mult mai bine sub noul antrenor, care va primi cu siguranță sprijinul conducerii și în liga a 2-a, pentru o promovare imediată.

Cadiz vine mult mai motivată și cu speranțe reale la salvare, chiar dacă depinde de un meci indirect. Diferența de atitudine și de concentrare ar trebui să cântărească decisiv spre Cadiz, spunem noi, iar cota pentru o victorie a oaspeților e una motivantă (1,83, la 888sport.ro).

Predicție: Victorie Cadiz.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 11
Calcul:
-569 RON
ROI:
-29.9 %
Pariuri:
201 / 1 / 156
Calcul:
-1 430 RON
ROI:
-4.0 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
8 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 359
201 / 1 / 156
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Cadiz

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii