Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

AEK Atena – Olympiakos Pireu: pronosticuri fotbal Super League

Olympiakos este inca neinvinsa in meciurile din Super League.

Duminica, de la ora 21:30, Stadionul Olimpic din Atena gazduieste derby-ul dintre AEK Atena si Olympiakos Pireu, meci al rundei cu numarul 30 din Super League.

AEK Atena: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Saptamana agitata pentru AEK Atena, echipa care a reusit sa se califice in finala Cupei Greciei dupa un meci disputat in compania lui Aris Salonic. A fost pentru a 18-a partida consecutiva in care a reusit sa stea neinvinsa in disputele din competitiile interne. Cel mai recent esec a venit in urma unui duel avut in deplasare, cu PAOK Salonic, incheiat cu 0-1. O noua victorie in momentul de fata ar putea sa echivaleze cu locul al doilea, care asigura prezenta in Champions League. Momentan este pe locul al treilea, cu 56 de puncte, tot atatea cate are si PAOK, ocupanta locului al doilea.

Olympiakos Pireu: forma de moment, ultimele rezultate, statisici

Sezonul acesta nu o sa-l uite foarte mult timp. A fost cel in care a reusit sa evite esecul in toate partidele pe care le-a disputat in Super League. Dupa 29 de meciuri si-a trecut in cont 23 de victorii si alte sase meciuri s-au terminat la egalitate. Lucrul acesta ii aduce prima pozitie, cu 75 de puncte, avand 19 puncte mai multe decat ocupantele locurilor 2 si 3. La mijlocul acestei saptamani a continuat sa joace la un nivel ridicat si drept recompensa a reusit sa se califice in ultimul a act al Cupei Greciei, dupa ce a trecut cu 2-0 si 4-3 la general de PAOK Salonic.

AEK Atena - Olympiakos: cote la pariuri si predictii fotbal

La un alt nivel fata de toate adversarele pe care le-a intalnit pana acum, Olympiakos a reusit in acest sezon sa ii arate lui AEK ca stie sa o tina departe de poarta ei. in doua meciuri au obtinut un egal alb, 0-0 si un succes, acasa, 2-0. Drept urmare, cu un lot net superior lui AEK, tind sa merg spre normal, repsectiv un nou succes al lui Oly.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 0 / 40
Calcul:
+8 RON
ROI:
0.1 %
Pariuri:
1502 / 28 / 916
Calcul:
-6 028 RON
ROI:
-2.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 111
71 / 0 / 40
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2451
1502 / 28 / 916
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Olympiakos Pireu castiga oricare dintre reprize
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde