Adrian Menendez — Filip Jianu: pronosticuri Tenis ATP Aguascalientes

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Menendez vs. Jianu.

Vineri seara, 22/04/2022, nu mai devreme de ora 20:30, Adrian Menendez-Maceiras si Filip Cristian Jianu vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP Challenger Tour de la Aguascalientes (Mexic, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.48 @ Adrian Menendez-Maceiras vs. 1.48 @ Filip Cristian Jianu!

ADRIAN MENENDEZ (#453 ATP)

A ajuns la varsta de treizeci si sase de ani si este departe de tenismenul care la un moment dat batea la portile primei sute mondiale – a fost al #111-lea in clasamentul de simplu (08/06/2015). S-a nascut la Marbella (Spania) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Isaac Galindo! Are in palmares patru titluri de nivel ATP Challenger Tour la simplu si alte douasprezece finale pierdute.

  • VICTORII Menendez vs. Jianu: nu au jucat

FILIP JIANU (#305 ATP)

Are doar douazeci de ani si inca mult potential de a creste si chiar de a intra la un moment dat in prima suta mondiala, s-a nascut si are resedinta la Bucuresti (Romania), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si este legitimat la clubul C.S. Dinamo Bucuresti! La nivel de juniori a ajuns pana-n faza sferturilor de finala de la Roland Garros (2019) si pana-n semifinale pe asfaltul de la Australian Open (2019), fiind in acel an al #5-lea junior al lumii la simplu. Pentru jucatorul roman va fi cel de-al doilea sfert de finala pe care-l va disputa la nivel ATP Challenger Tour pe parcursul sezonului regulat, dupa cel de la Torino challenger (hard indoor) disputat in martie.

  • VICTORII Jianu vs. Menendez: nu au jucat

Adrian Menendez – Filip Jianu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Miza este una destul de importanta pentru tenismenul roman, in conditiile in care nu s-a mai calificat niciodata de-a lungul carierei in penultimul act al unui turneu de nivel ATP Challenger Tour! Filip Cristian Jianu a produs deja doua surprize in precedentele doua runde de la Aguascalientes challenger, cand i-a eliminat fara sa cedeze set pe olandezul Tim Van Rijthoven (6-3 6-4 / nu si-a cedat serviciul, realizand doua break-uri pe retur), respectiv experimentatul columbian Nicolas Barrientos (7-5 6-2 / nu si-a cedat serviciul, realizand trei break-uri pe retur). De cealalta parte, ibericul Adrian Menendez-Maceiras a pornit din faza calificarilor, iar pe tabloul principal a produs de asemenea doua mari surprize prin eliminarea principalului favorit al competitiei in runda inaugurala – slovacul Andrej Martin (4-6 6-3 7-5 / si-a cedat serviciul de patru ori, realizand sase break-uri pe retur) – si ulterior victoria cu australianul Bernard Tomic (7-6 7-5 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe retur) din faza optimilor de finala. Ramane de vazut daca la final, experienta sau avantul tineretii va fi castigatoare!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi