Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

4 Zoomers – Thunder Predator: ponturi pariuri Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida 4 Zoomers - Thunder Predator, finala lower-bracket de la Omega League Americas.

Vineri seara, de la ora 00:00, avem meciul 4 Zoomers - Thunder Predator, finala lower-bracket de la Omega league Americas. Cele doua s-au intalnit si in upper-bracket.

4 Zoomers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

4 Zoomers a luat “nastere” la sfarsitul lunii martie, iar de atunci s-a stabilit ca una dintre cele mai puternice formatii din America de Nord. Printre cele mai importante rezultate avem locul secund de la BTS Americas, sezonul 2, si locul 3 la ESL One Thailand. In grupa A de la aceasta competitie, 4 Zoomers s-a clasat pe locul 2, cu trei victorii si o infrangere. Au trecut de Thunder Predator in upper-bracket, 2-0, dar apoi au cedat cu Quincy Crew, scor 1-2. 

Thunder Predator - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thunder Predator este cea mai constanta formatie din America de Sud. Cel putin in acest format online, unde e important si sa ai o conexiune buna la internet. In primul sezon din BTS Americas, Thunder Predator au reusit sa termine pe locul 3, invinsi in finala lower-bracket de EG, scor 2-1. Au terminat cu 3W - 1L grupa din America de Sud, iar in prima runda de upper-bracket au pierdut cu 4 Zoomers, scor 0-2. Au parcurs insa drumul din lower-bracket, cu victorii la Omega Gaming si beastcoast, ambele cu 2-1.

4 Zoomers - Thunder Predator: Cote la pariuri si ponturi pariuri

La ESL One Thailand, TP a castigat ambele dueluri cu 4 Zoomers, insa aici, nord-americanii au adoptat o tactica mult mai potrivita. Thunder Predator este o formatie de tempo, care poate contracara atunci cand doresti sa termini in 25-30 de minute. Daca 4 Zoomers vor juca mai mult spre late sau vor avea acele pick-uri surprinzatoare, gen Boord, atunci nord-americanii au prima sansa.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
21 / 1 / 10
Calcul:
+178 RON
ROI:
5.6 %
Pariuri:
526 / 15 / 404
Calcul:
-838 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 35
21 / 1 / 10
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 948
526 / 15 / 404
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
4 Zoomers castiga
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept