Lista reclamatiilor la adresa Efbet

6

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 3

EFBET probleme grave

In afara competentei
Am depus 400 ron promotie bonus free bet 400 ron. primele 4 pariuri de 100 ron 3 pierzatoare 1 castigator . Din 400 , aveam in cont 200 Se acorda free bet 400 Nu ma lasa sa l pun pe egal portugalia olanda , dar ma lasa sa l pun pe olanda castiguri potentiale free bet 900 ron pariu pierdut Rmanane rulaj de facut 2400 ron in 168 de la miza au fost imediate , contactati nu discuta , asta e regulamentu au dreptul sa limitezeAm limite de 12 lei la fotbal , iar la tenis si baseball intre 9 si 4 lei Am explicat in detaliu la onjn in ce consta frauda , fiecare client nou este depozitat de depozit daca ia bonus pt ca limitarile fac imposibila plasarea a peste 250 de pariuri cote peste 1.5 in doar 6 zile. ca o ultima informatie cineva a publicat pe un forum important email in limba engleza trimis de efbet malta , prin care instiinteaz a clientii ca toate activitatile se suspenda din luna iunie pt userii inregistrati pe site ul de limba aparenta asta nu afecteaza jucatorii romani ca ei sunt pe efbet licenta ro , dar se ridica intrebarea , n au mai prelungit licenta pe malta sau au avut ceva probleme serioase si acolo si nu li s a mai prelungit. Ca sa inchei pare o simpla limitare de miza la valori ridicole , dar daca pariorul vine dupa o serie de pierderi si castiga in efbet pe cote mari , atunci va pierde toti banii din cont suma care poate ajunge lejer la 1000 de euro ,pentru ca in 168 de ore la 4 ron miza cote peste 1.5 nu poti sa faci rulaj de 3000 ron La un simplu calcul ca n am de unde sa stiu cati clienti noi strange efbet intr un an ,sa zicem 1000 , 100 de usd frauda minima ar fi o frauda de 100 000 usd pe an , asta doar pe 1000 de clienti anual. Am precizat aceste lucruri la ONJN
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token