Reclamatii
Rezolvat

Cont închis Stanleybet ART 8 cu 6500 lei

17 noiembrie 2021, 17:46
3

Mi-am făcut cont pe data de am depus 300 lei Paysafe am primit Bonus de 300 am rulat mam jucat vreo 2 3 ore numai pe bet mare 20lei am făcut vreo 3400 lei am dat retragere 2850 lei era in așteptare , între timp mai lăsasem 550 lei de joc …. Mam jucat am făcut iar 3500 lei și dintr-o data ma delogat cont închis … ART 8 , susțin ca sunt proprietara contului și singuru cont pe platforma Stanleybet am trimis și poza cu buletinul … nu mi se pare normal as vrea sa îmi rezolv problema cu contul închis cu 6350lei am discutat cu un avocat si ma trimis către ONJN ….

Suma: 6350 RON
Cum ai rezolvat?
Bună ziua. Dacă ai respectat condițiile de joc si regulamentul, trebuie sa continui sa soliciti retragerea.Sesizarea la ONJN este o solutie, intr-adevar. Dar trimite-le inainte un mesaj in care ceri explicatii despre retragerea neonorata si îi atentionezi, subtil, ca vei face reclamatie la ONJN.
Va rog sa ma credeti ca am insistat de 2 sau 3 ori cu aceiași explicație , spune-i-mi ca un rromii ca am încălcat ART 8 fără am aduce vreo dovada mi-a închis contu ! Am înregistrări filmari capturi de ecran și toate cele necesare pt a ma judeca cu ei și a demonstra ca sunt prioritară contului și este singurul meu cont pe platforma Stanleybet
Copy the token