Reclamatii
Rezolvat

Retragere refuzata

29 mai 2021, 19:57
5

Buna ziua! Dupa efectuarea unei retrage am fost înștiințat sa trimit actele necesare, dar am întâmpinat o problema cu un card virtual de pe care am efectuat o depunere si anume am trimis copia cardului si tranzacțiile către ei. Dar aceasta-i spun sa le trimit un PDF cu extrasul dar nu am de unde sa îl iau, cardul este de pe o platforma de criptomonede ( binance). Multumesc!

Suma: 3000 RON
Am trimis sesizarea către casa de pariuri.
Multumesc! Le am mai scris ai eu astăzi dar tot o tin pe a lor, credeți ca asi putea rezolva cumva sau ma puteți îndruma? Multumesc!
Noi asteptam raspunsul casei de pariuri, iar tu ar trebui sa le explici din nou situatia si sa insisti cu cererea de retragere.
Salut. Incearca sa iei legatura cu ei. Daca nu accepta acel card ar trebui sa iti dea o alternativa de retragere! Incearca si la numarul de telefon +4021 9082.
Salut, am 4 carduri cu care am facut depuneri la ei iar retragerea am efectuato pentru un card de la BT cel mai des folosit. Problema e ca mi au cerut pentru retragere sa le trimit poze si extras de cont cu toate cele 4 carduri. Le am trimis poze si extras de cont doar ca la unul din carduri cel virtual de la binance nu pot sa descarc extras de cont cum vor ei, desi apare pe card numele meu, numarul cardului etc. le am trimis si tranzactiile efectuate de pe card dar refuza retragerea. Multumesc!
Copy the token