Reclamatii
In progress

Bilet anulat

28 ianuarie 2021, 17:08
3

Am plasat un bilet live pe un meci de fotbal cu suma de 10 lei pe o cota de 100 ( pariul fiind Scor Corect : Altul , ceea ce inseamna ca una din echipe trebuie sa inscrie minim 5 goluri ) Biletul a fost acceptat, mi a aparut la sectiunea bilete active. Dupa primul gol valoarea cash out ului era undeva in jur de 140 de lei , moment in care biletul a disparut de la Active si a fost mutat la Finalizate cu rambursarea sumei de 10 lei pariata initial pe motiv ca a fost o eroare de cota .

Suma: 1000 RON
Salut. E clar ca a fost o eroare de cota, daca ai pariat la scorul de 4-0 pe o cota de 100. Stii si tu asta. Casele de pariuri sunt acoperite de regulament pentru astfel de erori tehnice. E bine ca ai incercat, dar asta e, a fost o eroare. Bafta in continuare!
Eu am pariat la inceputul meciului la scorul de 0 0 , am si scris in comentariu ca la 1 0 aveam cash out 140 de lei si abia dupa aceea a disparut meciul .
La 4 0 cat a fost scorul la pauza ar fi trebuit sa am un cash out de cel putin 600 - 700 de lei .
Comentariul a fost editat
Aaaaa, OK, am fost indus de eroare de acel print screen cu scorul de 4-0. Imi pare rau ca s-a intamplat asta. Ar trebui sa mai insisti in acest caz, sa le mai expui problema. Desi treaba cu acoperirea de regulament a caselor de pariuri ramane valabila.
Copy the token