Reclamatii
Rezolvat

Cont inchis

31 decembrie 2020, 07:00
1

Buna ziua , ma numesc Stoica Elena Roxana. Am facut un cont la Stanleybet totul a fost ok. Am depus suma de 900 lei de pe contul de paysafecard al sotului meu. A fost acceptata, am primit bonusul de prima depunere si am castigat suma de 9070 lei. Am facut retragerea. Am prit mail sa trimit poza de buletin selfi cu poza de buletin si extras de cont. Am trimis tot ce mi s a cerut. Dupa 2 zile primesc mail ca , contul a fost inchis si bani retinuti pentru ca am incalcat articolul 8. Am citit articol 8 si va spun ca nu am incalcat nimic din acel articol. Este contul meu personal. Am toate datele mele personale. Vreau sa se faca dreptate. Au trecut 2 saptamani de atunci. Am trimis mai multe mail-uri si nu mi au spus nimic concret. Vreau bani. Pentru ce mi au inchis contul si mi au luat bani? VA ROG SA MA AJUTATI !!!

Suma: 9070 RON
Buna ziua. Acesta este capitolul din regulament referitor la cont si identitate: "IDENTITATEA ADEVARATA SI UN (1) CONTNumele si alte detalii de identitate pe care le furnizati in legatura cu contul Dumneavoastra trebuie sa corespunda numelui dumneavoastra legal si adevarat, precum si altor detalii de identitate. Va este strict interzis sa aveti mai mult de un (1) cont pe Site si pe oricare dintre website-urile si platformele de joc distribuite, trebuie sa operati acel Cont si sa utilizati Site-ul numai pentru dumneavoastra si pentru beneficiul dumneavoastra. Nu aveti voie sa vindeti, cumparati sau sa transferati un Cont de la sau catre (dupa cum este cazul) alta. Incalcarea celor mentionate mai sus poate duce la suspendarea si inchiderea Contului dumneavoastra, cat si la confiscarea fondurilor din contul de joc"
Este destul de ambiguu,intr-adevar. Foarte multe probleme apar atunci cand se deschid conturi pe un nume si se depun bani din alte conturi: ale fiilor, sotilor, fratilor, prietenilor, iubitilor etc. E un motiv bun, sustinut de regulament, pentru casele de pariuri, de a inchide, bloca, suspenda conturi. Vom trimite sesizarea ta casei de pariuri, dar nu stiu ce sanse de reusita are.
Comentariul a fost editat
Copy the token