Reclamatii
Rezolvat

Creditare în valoare de 2333 RON luată abuziv.

14 decembrie 2020, 17:28
8

Bună seara, dețin un cont de jucător la NetBet, iar astăzi am întâmpinat mari probleme în timpul jocului Sweet bonanza Xmas. Am creditat contul am folosit un cod bonus și am început jocul, mai apoi am primit rotiri gratuite, credit având 772 lei, am acumulat un câștig de 2333 RON și am fost scoasă din joc ca mai apoi creditul meu să fie 628,65 RON. Clar cei 2333 RON mi-au fost luați abuziv. Specific că astăzi platforma NetBet a avut mari probleme legate de faptul ca erai scos abuziv din timpul jocului, însă cei 2333 RON sunt cireasa de pe tort, am jucat mereu aici și nu sume mici ca astăzi să fiu bătaia de joc a lor, dezamăgitor!!! Voi atașa și dovezile.

Suma: 2333 RON
Tot ieri, alt joc altă “neseriozitate”. Atașez poza despre care vorbeam în comentariul anterior.
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
MissVendyy


Bună ziua,

Vă mulţumim că aţi contactat Echipa noastră de Suport.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile întâmpinate pe platforma noastră, dar în acest moment departamentul abilitat verifica situaţia. Am transmis şi capturile din sesiuni. Vom reveni cât de curând posibil.

Dacă mai aveţi şi alte întrebări vă rugăm să ne contactaţi.

Cu stimă,

Echipa de Suport NetBet
Bună ziua, aștept rezolvarea problemei sesizate către dvs. Însă mai atașez o captură de ecran de ieri din timpul altui joc, urma un câștig considerabil și fix în acel moment am fost scoasă din joc....sunt foarte nemulțumită de modul în care sunt tratată și de faptul că sunt “jecmănită” pe față. Vă rog încă odată îndreptați erorea efectuată! Mulțumesc!
Comentariul a fost editat
Buna seara. Vom trimite sesizarea ta casei de pariuri. Avem nevoie si de adresa de mail, Trimite-o in privat , te rog, pe Facebbok Legalbet.
Comentariul a fost editat
Vă mulțumesc, o să trimit!
Copy the token