Reclamatii
Rezolvat

Disparitite bani din cont

3 decembrie 2020, 14:56
6

Buna sa fac o reclamatie despre . Dupa ce am jucat la ei pe site vreo 4 zile fara probleme ,in dupa masa de pe la ora 17 am intrat in softul de poker unde am incercat sa ma inregistrez la niste sitgouri de 10$ si 20$, dar am primit erori la inregistrare. Si dupa cateva minute realizez cu stupoare ca mi-au disparut vreo 700 de lei din cont. Aproximativ de la 1500-1450 ron pana la 806 ron ramasi in cont. Singurul joc ce a pornit in acel interval a fost un wildtwister de 0.5$ care se vede in istoric, restul jocurilor la care am incercat sa ma inregistrez nu au pornit si nici nu apar in istoric. De atunci le tot trimit mailuri cu sesizarea asta dar ei imi raspund ca nu au avut nici o problema tehnica. I-am rugat sa imi explice unde au disparut banii dar tot timpul imi spuneau sa le dau numele turneelor cu care am avut probleme altfel nu ma pot ajuta. Eu nu aveam cum sa dau numele exacte daca turneele nu au pornit si nu exista nici in istoric. Le am explicat ca e foarte usor sa vada unde mi au disparut banii pentru ca nu am mai jucat la ei de atunci decat dupa cateva zile sume mai mici. Ei trebuiau sa vada unde mi au disparut banii in data de 20 . 2020 dupamasa. Avand in vedere ca tot imi trimiteau aceleasi raspunsuri in care ziceau ca nu a fost nici o problema desi mie banii mi-au disparut fara sa joc nimic ,am decis sa fac o sesizare la dumneavoastra in speranta sa imi rezolv problema. Mentionez ca joc de 15 ani jocuri inline si tot timpul daca au fost erori sau probleme s-au rezolvat si am colaborat bine cu suportul dar acest site si angajatii lor lasa mult de dorit. Am atasat si o poza cu istoricul de la data respectiva unde se vede clar ca nu am jucat in dupamasa respecitva decat jocul mentionat de 0.5$ Va rog ma ajutati si va multumesc in avans pentru ajutor.

Suma: 750 RON
Problema s-a rezolvat.Multumiri legalbet.ro pentru implicare.
Totusi sa avem in vedere lipsa de profesionalism a echipei de asistenta de pe netbet.ro care mi-au raspuns la o gramada de mailuri (peste 5 ) ca nu a fost nici o problema in momentul cu pricina. Si dupa ce scriu pe legalbet.ro si fac reclamatie la oficiul jocurilor de noroc banii imi sunt restituiti.
Spor la treaba si multumesc echipei legalbet.ro.
Comentariul a fost editat
Cu placere. Sa stii insa ca fara a se implica oamenii buni de la Netbetr nu s-ar fi rezolvat problema. Asa ca, trebuie sa le dam lor credit aici, in primul rand. Numai bine.
Ar fi fost frumos sa coopereze de la inceput .Nu dupa atatea mailuri si incercari prin alte metode de a rezolva problema. Multumiri inca odata.
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Bună ziua,

Vă mulţumim că aţi contactat Echipa noastră de Suport.

Ne cerem scuze pentru lipsa de răspuns, dar în acest moment departamentul abilitat verifica situaţia. Vom reveni cât de curând posibil.

Dacă mai aveţi şi alte întrebări vă rugăm să ne contactaţi.

Cu stimă,

Echipa de Suport NetBet
Buna ziua. O sa trimitem sesizarea ta casei de pariuri.
Copy the token