Reclamatii
Rezolvat

Furt netbet aplicatie de mobil. Dau in judecata firma.

25 noiembrie 2020, 10:55
3

Buna ziua. Ieri seara am efectuat depunere de pe aplicatia lor mobila netbet. Mi-a fost refuzata de mai multe ori, de dimineata m-am trezit fara bani in cont, exact suma pe care voiam sa o depun, nu am niciun istoric de tranzactie sau extras de cont pe suma respectiva, sunt dispus sa dau casa de pariuri in judecata! Tin sa precizez ca saptamana asta in decurs de 3 zile s-au virat de la mine de pe card suma de 3500 ron bani care au disparut din decurs de cateva ore, am avut mai multe probleme cu aplicatia lor. Bagam banii si aplicatia se bloca. Mergea in gol si nu dadea nici un pariu. Dupa ce imi manca 200 de lei ma scotea afara iar banii dispareau din cont. Asa m-au furat pe fata de 3500lei. Doresc banii inapoi. Doresc explicatii, doreac inchiderea contului si sunt dispus sa fac toate demersurile legale necesare sa se faca dreptate. Sunt constient ca am fost furat pe fata. Nu stiu daca intentionat sau au avut probleme cu aplicatia dar nu este problema mea. Imi vreau banii inapoi.

Suma: 3500 RON
b21wsd
0
Salut! Ai reușit sa soluționeze problema asta? De acceasi problema ma lovesc și eu. Nu am posibilitatea sa atașez documente prin care sa dovedesc ca banii au plecat din banca, dar nu au întrat în contul de jucător!
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Bună ziua,

Vă mulţumim că aţi contactat Echipa noastră de Suport.

NetBet nu are acces în a retrage fonduri din conturile bancare ale clienţilor, singurele tranzacţii ce se pot realiza pe site-ul nostru sunt cele pe care jucătorii le aproba.

Banii dumneavoastră nu au ajuns pe site-ul nostru pentru că toate tranzacţiile au fost respinse de către banca dumneavoastră pe motivul "Fonduri insuficiente".

Prin urmare, vă rugăm să verificaţi cu bancă ce s-a întâmplat cu suma de bani dispărută.Ei trebuie să vă ofere un extras de cont şi explicaţii.

Dacă mai aveţi şi alte întrebări vă rugăm să ne contactaţi.

Cu stimă,

Echipa de Suport NetBet
Salut. Vom trimite sesizarea ta casei de pariuri.
Copy the token