Reclamatii
Rezolvat

Bani pierduti?

24 noiembrie 2020, 14:28
4

Buna ziua, Am urmatoarea situatie . Am facut 1 cont la baumbet.. bonus. tot.... la vreo 2 zile am facut din nou cont dar pe numele mamei (uneori am eu bani pe card, alteori nu ) droarece restul conturilor le am suspendat pt 6 luni, in ideea de a nu mai juca. Am depus 200 de lei. au dat si un bonus , iar dupa 2 zile bonusul a disparut ( NU M AM ATINS DE EL, NU M A INTERESAT deoarece conditiile de rulaj nu sunt prietenoase). specific ca m am jucat doar din banii depusi de mine. Mi au dat mail sa trimit doc in plus. trimis ce au vrut si apoi mi au zis ca fac verificari antifrauda (SERIOS?? pt o depunere de 200 lei? ) si sa astept 30 de zile. Ideea e ca din banii mei am reusit sa fac aprox 600 lei. Intrebarea este : IMI POT LUA INCLUSIV BANII mei si castigurile atata timp cat NU AM FOLOSIT niciun leu din bonus?? Multumesc.

Suma: 200 RON
Salut. Toate casele de pariuri au stipulat in regulament faptul ca nu este permis sa depui cu mijloace care nu apartin titularului de cont. Sunt sigur ca stiai si tu asta, se pare ca ai experienta in domeniu. Poti sa insisti sa mai iei legatura cu cei de la Baumbet, desi regulamentul e clar in astfel de situatii. Iar ceea ce povestesti tine de dependenta, ar fi bine sa ti-o asumi . Poti cere ajutor aici: https://jocresponsabil.ro/
Multumesc pt raspuns. In ceea ce priveste banii pe care eu i am depus si de care m am jucat...mi pot lua ei? Desi nu am folosit niciun leu din bonus. Am jucat doar banii mei, depunere ce s a efectuat cu cardul titularului de cont.

Multumesc.
Comentariul a fost editat
Intreaba-i explicit acest lucru, expune-le in amanunt problema, recunoaste ca ai gresit si incearca sa obtii inapoi macar depunerea ta.
dmugur
0
Mai adaug ca in continuare am acces la site si in continuare ma joc la ei.
Copy the token