Reclamatii
Rezolvat

Nevalidare pariuri castigatoare

21 octombrie 2020, 09:53
6

Salut, Am pariat ieri pe meciul PSG-Manchester United doua tipuri de pariuri. Peste 9.5 suturi pe poarta si peste 26.5 suturi totale. M-am uitat la meci si le-am numarat, si au iesit ambele tipuri de pariuri. De asemnea, pe siteul , aceste rezultate sunt confirmate, 11 suturi pe poarta si 29 suturi totale. In contul de UNIBET ei mi-au validat pariurile ca NECASTIGATOARE, si au argumentat ca la prima confirmare UEFA dupa meci, numarul suturilor totale si pe poarta era mai mic, deci pierzator pentru mine. Deci eu am pariat "peste 9.5 suturi pe poarta" si "peste 26.5 suturi totale", si am prins aceste pariuri, dar ei nu imi dau banii. Va rog o parere, doresc sa fac plangere oriunde e posibil, nu e normal sa faca asa ceva

Suma: 5000 RON
multumesc pentru ajutor
totul ok, au validat biletele, am primit banii
Am primit mesaj de la casa de pariuri Unibet ca s-a rezolvat problema, biletele au fost validate drept castigatoare. Asteptam confirmarea si din partea ta. Multumim.
Comentariul a fost editat
Salut. Trebuie vazut de pe ce site isi iau cei de la Unibet statisticile asa-zis oficiale. Am trimis reclamatia ta catre casa de pariuri.
am atasat doar doua bilete, am mai multe cu aceasi pariu
Copy the token