Reclamatii
Rezolvat

Suma retrasa fara acord

8 august 2020, 01:01
4

In data de astazi, m am trezit cu o depunere de pe card in valoare de 2500 lei. Depunere neautorizata bineinteles. De obicei se cerea codul 3d secure pt ca tranzactia sa treaca, aici nimic. Cand vad ca lipsesc bani, verific si vad ca pe contul decnetbet soldul e 0. Contactez suportul si ei imi spun va netbet nu poate sa retraga bani fara acordul meu, dar imi blocheaza contul pt motive de securitate cica,

Suma: 2500 RON
Buna, am luat legatura cu cei de la netbet, care sustin sus si tare ca ei nu mi au luat bani de pe card. Si ca acestia au fost jucati. Ideea e ca de obicei primeam cod 3d pt confirmarea tranzactiei, de data aceasta insa nu. Mentionez si ca am pierdut sume destul de mari pe netbet si nu le am contestat niciodata, mi le am asumat, a fost decizia mea. Dar sa mi se ia bani de pe card fara acordul meu, asta nu o pot accepta ai intelege.
Buna ziua , avem nevoie de o adresa de e-mail de-a ta, pentru a incerca sa rezolvam problema. Multumesc.
Buna ziua. In primul rand, trebuie sa verifici daca mai are si altcineva acces la cardul tau si putea face depunerea. In acelasi timp, este necesar sa tii legatura cu cei de la NetBet, pentru a vedea ce verificari ale contului trebuie facute.
Copy the token