Reclamatii
Rezolvat

Retragere în aşteptare de mai mult de 48 de ore

11 aprilie 2020, 09:31
4

Bună ziua, Am cont pe Netbet, m-am jucat la cazino şi am făcut un câştig de lei. Sunt client al lor de aproximativ un an de zile, timp în care am depus peste 5000 de lei în depozite. Am avut un card iniţial pe care mi l-au verificat când m-am înregistrat prima dată. Zilele trecute am efectuat o depunere de lei de pe un alt card, tot al meu personal şi am făcut un câştig total de lei. Apoi am cerut retragerea banilor. În data de 08 aprilie 2020 am solicitat retragerea şi nici până în prezent nu am primit banii. Am luat legătura cu serviciul clienţi, le-am trimis şi email însă mi-au spus să mai aştept până când îmi validează complet contul. În 09 aprilie 2020 mi-au cerut poze de pe cardul cu care am efectuat depunerea de lei, le-am dat imediat, cardul este al meu, mi-au răspuns câteva ore mai târziu şi mi-au spus că a fost validat cardul. Cu toate acestea, eu nu am primit banii iar ei îmi spun să aştept. Nu înţeleg de ce trebuie să mai aştept şi cât să mai aştept de vreme ce am trimis pozele cu cardul şi mi-au spus că a fost validat. În plus au trecut 3 zile de când am efectuat retragerea, deci mai mult de 48 de ore cât spun şi nu primesc niciun răspuns. Cum mă puteţi ajuta şi ce ar trebui să fac? Vă mulţumesc,

Problema este că au trecut deja 4 zile şi nu am primit banii şi nici mesaj că plata a fost procesata, îmi spun să aştept. Dar cardul mi-a fost validat acum trei zile şi am primit mesaj de validare şi că este în regulă. Întrebarea mea este cât să mai aştept?
In aceasta perioada dificila, majoritatea caselor de pariuri au probleme cu personalul. Din acest motiv, procesarea unei retrageri dureaza un pic mai mult. Daca totul este in regula, nu trebuie sa-ti faci grij, Netbet este o casa de pariuri serioasa si cu siguranta iti vei primii banii.
Buna ziua. Daca totul este in regula cu acel card, retragerea va fi procesata.
nu ,nu este în regula sa dureze asa de mult.
Copy the token