Reclamatii
Rezolvat

Conturi multiple

13 martie 2020, 00:08
2

Buna ziua, am facut un cont la net bet in Germania netbet. de, cu datele mele de unde am lucrat si aveam contractul la chirie pe care am pus adresa unde eram, atat in rest datele mele exacte, dupa ce am depus 100 € de pe card de la o banca Germana nu l-am mai validat sa trimit actele pentru ca am pierdut si nu am mai jucat. Dupa un timp am venit in tara si m-am facut alt cont pe net bet. ro exact cu totul exact ca in buletin, dupa ce am depus de pe un card visa din Anglia pe numele meu acela deasemenea 900 de lei fara sa am vre-un bonus pentru joc si am castigat 2900 lei la casino nu am mai jucat I - am lasat acolo, am incercat sa verific contul acum o saptamana asta find in luna ianuarie depositul, am trimis poza prin mail la buletin, pasaport, permis si factura la apa pentru a-mi verifica contul si a jucat in continuare, la care am primit un raspuns ciudat de la ei pe care nu il inteleg si mi se pare un pic abuziv ce s-a intamplat avand toate actele in regula valabile si cardurile pe numele meu de pe care am facut depozitele absolut nimic in neregula caci banii mi- ai fost luati din cont si ca contul este si va ramane suspendat. Ce pot face pentru a-mi recupera banii din depozitul meu macar nu mi se pare normal asa ceva sa imi ia banii mei in contextul in care nu am primit decat aceasta explicatie. Va multumesc!

Buna ziua. Chiar tu ai denumit sesizarea "conturi multiple". In plus, ai primit si un raspuns oficial care confirma acest lucru. E cinic sa vrei sa iti recuperezi banii stiind ca ai incalcat regulamentul. In aceasta speta chiar nu te putem ajuta. Numai bine.
Milan
0
Salut. Au procedat conform regulamentului cei de la Netbet. Ai avut deschis doua conturi la roz chiar daca ai avut adrese diferite, acest lucru nu contează. Șansele de a recupera banii, sunt 0!
Copy the token