Reclamatii
Rezolvat

Reclamație cashout

25 februarie 2020, 19:43
2

Bună ziua. Domni de la Betano au considerat, cred, ca fac un abuz cu cashout ul ca urmare aceștia mi au suspendat funcția de cashout. De ce am spus cred? Pt ca atunci când ii întreb pe cei de la relații clienți de ce pana când etc... Ei nu știu nimic, tipic ca în România da vina pe alt departament. Ma înțeles, dacă am făcut abuz, i am cashout ul o luna 2 3 4, 1 an.... Dar pana când, spune mi măcar ca o sa l am suspendat pana în 2030!!!! Mi se pare o nesimțire totala ceea ce fac ei, dând vina pe alții, clasic romanesc..

Buna ziua. Iata raspunsul primit de la Betano: "Membrul nostru nu mai are cash out pe contul de joc în urma verificărilor realizate de către departamentul aferent. Acesta a fost informat prin e-mail în data de 25/02 și de asemenea prin chat de mai multe ori. Limitele setate pe contul lui de joc sunt în conformitate cu termeni și condițiile pagini noastre și dacă vor exista actualizări în contul lui de joc cu privire la această situație, va observa modificările din activitatea lui de pariere. " Numai bine!
Buna seara. Am trimis si noi o sesizare catre cei de la Betano. Cred ca ar trebui sa mai luati legatura cu ei, perseverenta e de multe ori folositoare.
Copy the token