Reclamatii
Rezolvat

Cand am dat retragere contul mi.a fost blocat!

5 ianuarie 2020, 16:28
1

Buna ziua , am facut un cont la MaxBet si am depus 3-400 de lei cred . Am trimis o poza cu buletinul cum cereau ei pentru verificare . Si am ajuns la suma de 800 lei , ei nu au verificat in 4 zile buletinul pt a putea retrage ai le-am dat mesaj ca de ce dureaza asa mult si imediat contul a fost verificat , cand am dat retragere mi-au cerut detalii suplimentare (poza cu buletin in mana , cazier sau o adresa deundeva ) am zis ok .. cam ciudat nu am mai auzit de poza cu buletinul in mana.. cand am intrat dencurand pe cont , CONTUL BLOCAT am cerut informatii sa imi spuna clar care este motivul si mi au apus ca decizia a fost luata corect , dar nespunand din ce cauza . Mi se pare tare ciudat in momentul in care am dat retragere si contul imi era verificat sa iau BANARE PE CONT , si nici macar sa imi spuna cineva de ce ..

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback.

Am verificat situația contului dumneavoastră și dorim să vă precizăm că în urma încălcării termenilor și a condițiilor pe care le-ați acceptat la înregistrarea contului, acesta a fost închis permanent.

Conform termenilor și condițiilor care generează site-ul nostru, puteţi deţine un singur cont de joc. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați secțiunile ”Contul dumneavoastră” și ”Utilizarea contului” de aici: https://www.maxbet.ro/ro/termeni-si-conditii/general
Comentariul a fost editat (direct link)
Copy the token