Reclamatii
Rezolvat

Nu au pic de seriozitate!acest site ar trebui sa dispara dupa piata!

9 decembrie 2019, 00:56
1

De cate ori am efectuat o reatragere am avut mari probleme!nu am vazut asa ceva in viata mea!iti cer tot timpul o gramada de documente care deja trimis! ca acest site e o escrocherie !!

SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua,

Va multumim ca ati contactat echipa de Suport.

Documentele sunt solicitate in conformitate cu T&C site-ului nostru, pentru a evita cazurile de frauda/ spalare de bani si pentru a ne asigura ca persoanele minore nu au acces la site:

---------------

12.4 Toate tranzacțiile de depunere se vor supune procedurilor de verificare a identității "Know Your Customer (KYC)" pentru a preveni spălarea banilor. Tranzacțiile suspecte vor fi comunicate autorităților competente.

13.7 Operațiunile de retragere vor fi supuse efectuării procedurii de verificare "KYC" de către NetBet, pentru a preveni spălarea banilor. Tranzacțiile suspecte vor fi raportate autorităților competente.

7.4 NetBet își rezervă dreptul de a solicita dovada vârstei și identității jucătorilor, în orice moment, pentru a preveni accesul minorilor pe Site-uri. Orice Jucător care se înregistrează pe site-urile noastre trebuie să furnizeze o formă validă de identificare, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon.

7.7 Nu se vor putea solicita retrageri de către Jucător până ce nu se completează procedura KYC a contului. Pentru a trece cu succes de acest pas, jucătorii trebuie să furnizeze unul dintre următoarele documente: Date despre cetățenie, carte de identitate, pașaport, cod numeric personal (CNP), rezidență fiscală, dovada domiciliului. În unele cazuri și în funcție de circumstanțele individuale, pot fi solicitate documente suplimentare pentru a finaliza controalele sporite privind clientela (due diligence).

-----------------

In cazul de fata, si in concordanta cu legea in vigoare, vi s-au cerut doar 2 documente pentru a va putea verifica identitatea si a inregistra o retragere.

Daca va mai putem ajuta si cu alte detalii, va rugam sa ne contactati.

Cu stima,

Echipa de Suport NetBet
Copy the token