Reclamatii
Rezolvat

Retragere Netbet

19 octombrie 2019, 13:00
1

Buna. Ieri am facut o depunere de 300 lei la Netbet si am primit un bonus de 100% ( adica inca 300 lei). Din banii acestia am facut 3341 lei. Azi am vrut sa fac o retragere de 1500 lei. Nu am putut face retragerea din cauza ca aveam un bonus activ si mi s-a cerut sa dezactivez bonusul de 300 lei pentru a putea continua retragerea. Am dezactivat bonusul dar supriza, toata suma de 3341 lei mi-a fost retrasa din cont. Am vorbit cu cei de la relatii cu clientii si mi-au zis ca suma a fost castigata din bonus de aceea mi-au fost retrasi toti bani. Am cerut anularea actiunii dar mi s-a spus ca nu se poate. Nu am fost atentionat deloc ca mi se vor retrage toti bani ci doar bonusul de 300 lei.

SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua,

Va multumim pentru ca ati contactat Suportul nostru. Conform Termenilor si Conditiilor:

"14.6 Orice cerere de retragere a sumelor bonus, al cărui playthrough nu a fost epuizat, va anula complet bonusul, inclusiv câștigurile generate din acel bonus."

"6. Se pot retrage bonusurile?
Nu. Bonusurile se acordă pentru a fi jucate și un jucător nu poate retrage suma corespunzătoare bonusurilor primite. Cu toate acestea, după ce cerințele de pariere impuse unui bonus au fost îndeplinite, orice jucător are dreptul să retragă câștigurile generate de acest bonus. Dacă înregistrezi o cerere de retragere în timp ce un bonus este activ și nu ai epuizat încă playthrough-ul, valoarea inițială a bonusului și câștigurile obținute de la momentul activării bonusului vor fi deduse din contul tău de jucător. Dacă nu ai bani reali în balanța ta, trebuie să epuizezi playthrough-ul bonusului pentru a solicita o retragere din contul de jucător. Dacă nu mai ai bani în balanța ta reală, trebuie să îndeplinești cerințele bonusului pentru a solicita o retragere din contul tău. Dacă un jucător înregistrează un depozit pentru a primi un bonus sau pentru a utiliza un cod de recompensă și retrage suma depunerii, toate bonusurile în așteptare vor fi anulate.
Balanța ta în bani reali și câștigurile corespondente, dobândite prin jucarea balanței în bani reali, pot fi retrase în orice moment."

Fiecare utilizator isi poate verifica suma din balanta, atat de bani reali dar si banii bonus.

In momentul in care inregistreaza cererea de retragere, fiecare jucator este atentionat printr-un mesaj de tip pop-up despre pierderea balantei bonus si este imperativa confirmarea, aceasta realizandu-se dupa acceptarea acestui lucru.

Fondurile dumneavoastra, cele pe care doreati sa le retrageti, erau bonus, nu erau rulate 100%, prin urmare erau castiguri din bani bonus si nu fonduri reale. Daca fondurile erau in balanta reala, nu mai erati instiintat de acest lucru cand doreati sa retrageti.

Cu stima,

Echipa de Suport NetBet
Copy the token